Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Ακροδεξιοί Μισθοφόροι Στρατιώτες: Απόλυσαν ΕΠΟΠ λόγω δημοσιεύσεων στο facebook κατά των λαθρομεταναστών


Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει με συγκεκριμένες επιστολές φαντάρων ότι η ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής έχει διεισδύσει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ιδιαίτερα στις τάξεις των ΕΠ.ΟΠ. και των στελεχών συναντούμε συχνά εμετικές φασιστικές αντιλήψεις.
Ότι κρύβονται και δεν εκδηλώνονται γιατί φοβούνται τη δράση του Κινήματος των Φαντάρων   και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.
Μάλιστα, συχνά επιλέγουν να δημοσιεύσουν τις αποκρουστικές απόψεις τους για τα Πολιτειακά ζητήματα ή τους πρόσφυγες και μετανάστες στο facebook!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ΕΠ.ΟΠ. που το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας απέλυσαν λόγω δημοσιεύσεων στο facebook.

Ο Μισθοφόρος Στρατιώτης ΕΠΟΠ υπηρετούσε στην Μυτιλήνη.

Μετά την αποκάλυψη των αποκρουστικών αναρτήσεων του από δημοσιογράφο, οι στρατιωτικές αρχές οι οποίες και προχώρησαν στα περαιτέρω.

Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΣΔΕΝ με ψήφους 4 έναντι 1 κατά του εγκαλούμενου πρότεινε την ανωτέρω ποινή, επειδή έκρινε ότι "ο εγκαλούμενος προέβη σε αναρτήσεις του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FΑCEBOOK οι οποίες υπερέβησαν το αντικειμενικά αναγκαίο μέτρο για να αποδοθεί το περιεχόμενο της σκέψης του συντάκτη τους προς άσκηση οξείας κριτικής και έθιξαν με βάναυσο τρόπο την ηθική και κοινωνική αξία του ανθρώπου. Παράλληλα με τις αναρτήσεις του προέβη σε βάναυσα ρατσιστικά σχόλια αλλά και σε ύβρεις σε πολιτειακούς θεσμούς..."

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό είχε επίσης αποφανθεί κατά του εγκαλούμενου με ψήφους 3 έναντι 2.

Στη συνέχεια εκδόθηκε απόφαση του ΓΕΣ η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Εμείς διαπιστώνουμε ότι το ΓΕΣ κινήθηκε με πολύ διαφορετικό τρόπο σε ανάλογη περίπτωση Αξιωματικού στην Ήπειρο, που όχι μόνο "έπεσε στα χαμηλά", αλλά τον επιβράβευσαν δίνοντας του Προαγωγή!

Οι πρακτικές αυτές της κυβέρνησης και του Υπουργείου Άμυνας διατρανώνουν ότι μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορεί να υπάρξει αποφασιστική πάλη ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου