Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Xίος, Σάμος, Μυτιλήνη: με 14 διμοιρίες ΜΑΤ θα φτιάξουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Προσφύγων;

ΣΧΟΛΙΟ: το επιτελικό κράτος της ΝΔ που θα απέδιδε ασφάλεια στους νοικοκυραίους και θα τους έφερνε την "κανονικότητα" πάει ολοταχώς να ξυλοφορτώσει τους ψηφοφόρους της που τις έδωσαν την νίκη στα νησιά της περιφέρειας Αιγαίου.
14 διμοιρίες ΜΑΤ θα μοιραστούν οι τυχεροί "κοψοχέρηδες" σε Λέσβο, Χίο, Σάμο υπό την καθοδήγηση του Νο2 της λαομίσητης αυτής υπηρεσίας
7 διμοιρίες στη Χίο με επικεφαλής τον υποδιοικητή των ΜΑΤ
14 συνολικά διμοιρίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στέλνει στα νησιά η κυβέρνηση στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού της για άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων κέντρων σε Χίο και Λέσβο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα "Στο νησί", στη Χίο θα σταλούν 7 διμοιρίες με επικεφαλής τον υποδιοικητή των ΜΑΤ και άλλες 7 στη Λέσβο με επικεφαλής τον διοικητή των ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση επιχειρεί με αυτή την κίνηση να κάμψει άμεσα τις όποιες αντιδράσεις επιλέγοντας την τακτική της σύντομης σύγκρουσης ώστε ο σχεδιασμός να προχωρήσει ανεμπόδιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την περίφραξη κάτι που σημαίνει ότι οι εργασίες μπορεί να ξεκινήσουν ακόμα κι εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου