Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Άδικα μέτρα Αποσυμφόρησης των μονάδων: Γιατί ο Στρατός Υποχρεώνει τους φαντάρους να βάλουν Κανονικές Άδειες;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται μια σοβαρή Υποχώρηση του Υπουργείου Άμυνας καθώς δέχτηκε σφοδρή επίθεση από τους φαντάρους, τους γονείς και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Τι συμβαίνει δηλαδή;

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων συνειδητοποιώντας πόσο δίκιο είχε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να απαιτεί την Αποσυμφόρηση των Στρατοπέδων ως μόνο απάντηση στους τρομερούς κινδύνους που ελλοχεύουν από τον απαράδεκτο Συνωστισμό στις μονάδες που προκάλεσαν οι αποφάσεις του Υπουργείου Άμυνας...

Βάζει κατά μέρος την Απαγόρευση των Εξόδων-Αδειών-Διανυχτερεύσεων και πλέον δίνει Άδειες στους συναδέλφους φαντάρους.

Ήδη έχουν διαταχτεί στρατιώτες να πάρουν Άδειες που αλλού είναι 7ήμερες ή και ακόμη μεγαλύτερες!
Όμως προκύπτουν σειρά ζητημάτων που αποκαλύπτουν για μια ακόμη φορά το πόσο Άδικα φέρεται στους φαντάρους ο Στρατός, εν προκειμένω η Νέα Δημοκρατία και  οι Στρατιωτικοί.
Ενώ οι Στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα  στις μονάδες χωρίς κανέναν από τους περιορισμούς που αφορούν μόνο τους Φυλακισμένους φαντάρους...
Σε πολλές περιοχές -χαρακτηριστικό παράδειγμα η Χίος- απολαμβάνουν ένα καθεστώς λειτουργίας των μονάδων με Προσωπικό Ασφαλείας, μπαίνει μόνο το 1/3 με 1/2 των στελεχών στη μονάδα, εφόσον έχουν υπηρεσία.
Το ίδιο καθεστώς απαιτούν οι Ενώσεις Στρατιωτικών και στην Ξάνθη.
Όμως, οι Στρατιωτικοί που κατέχουν Διοικητικές θέσεις  απαιτούν από τους στρατιώτες τους να "βάζουν" Κανονικές Άδειες!!!
Δηλαδή αύξηση των προνομιών για τους Στρατιωτικούς, υφαρπαγή των Αδειών από τους Στρατιώτες.
Ανισότητα, Αδικία, άλλα Μέτρα και άλλα Σταθμά ακόμη και απέναντι στον Κορονοιό...
Το δεύτερο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι μεθοδεύσεις αυτές δεν έχουν καθολική ισχύ.
Σε μονάδες της Αθήνας οι φαντάροι βγαίνουν σε γκρουπ, ενώ σε άλλες και πάλι αναγκάζονται να κάνουν χρήση της Κανονικής τους Αδείας.
Τέλος, έχει προκύψει ένα τεράστιο θέμα με την εκτίναξη του κόστους της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας. Το κόστος της μετακίνησης των συναδέλφων είναι δυσβάστακτο και καλείται να αντεπεξέλθει σε αυτό η λαϊκή οικογένεια που αντιμετωπίζει τα Αδιέξοδα της Ανεργίας, της Φτώχειας, του Δανείου.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ
Πρώτον-Μας φέρονται όπως ακριβώς στους Πρόσφυγες/Μετανάστες.
Κλείνουν τους Πρόσφυγες σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, Φυλακίζουν τους Φαντάρους σε Μονάδες Φυλακές. 
Κοινό στοιχείο ότι ούτε οι Πρόσφυγες, ούτε οι Φαντάροι έκαναν κανένα παράπτωμα! 
Το κράτος, η κυβέρνηση και ο Στρατός προκαλούν την Προσφυγιά, Υποχρεώνουν σε Στρατιωτική θητεία για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, εξαιτίας του Ελληνο-Τουρκικού Ανταγωνισμού για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
Δεύτερον-Μας αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους.
Εφαρμόζουν "την τακτική της Αγέλης" που γέμισε την Αγγλία πτώματα και έστειλε στην Εντατική τον νεοφιλελεύθερο Βρετανό πρωθυπουργό που την επέβαλε στον λαό του.
Τρίτον-Μας αντιμετωπίζουν ως Δούλους που μας έχουν μόνο για να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά και εργασιακά.
Ενώ παντού δίνουν Ειδικές Άδειες στους εργαζόμενους λόγω του Κορονοιού, στους φαντάρους -συχνά γονείς μικρών παιδιών, προστάτες οικογενειών, με ηλικιωμένους γονείς κλπ- δεν δίνουν τίποτε.
Τώρα που διαπίστωσαν ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε δίκιο να τους φωνάζει ότι ο Συνωστισμός που προκάλεσε το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ με τα παράλογα μέτρα τους, αναγκάζουν τους φαντάρους "να βάζουν" τις Κανονικές τους Άδειες και να πληρώνουμε το κόστος μετακίνησης για να αντιμετωπίσουν Αυτοί τα Αδιέξοδα, τους Κινδύνους που προκάλεσαν. 
Εμείς Απαιτούμε:
  • Να δοθούν Άγραφες-Ειδικές Άδειες στους Φαντάρους.
  • Να λειτουργήσουν οι Μονάδες με Προσωπικό Ασφαλείας.
  • Αν το Υπουργείο Άμυνας τελικά δεν δώσει την Εορταστική Άδεια για το Πάσχα να προχωρήσει σε Αντίστοιχη Μείωση της Στρατιωτικής Θητείας για όλους μας.
  • Να μπουν όλες οι λαϊκές οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους Φαντάρους στον Στρατό στις Ευνοϊκές Ρυθμίσεις για το Έκτακτο Επίδομα των 800 Ευρώ.
το ΓΕΣ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ 
ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
Πρέπει τώρα να παύσει κάθε εκπαιδευτική διαδικασία και ασκήσεις. 
Να ληφθούν όλα τα μέτρα για τον Κορονοιό και κυρίως να εφαρμοστούν.
ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια: