Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

130 Σμηναρχία Μάχης: τρεις (3) μήνες εσώκλειστοι οι σμηνίτες!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΟΝΙΟΥ
Ποιος να το έλεγε.

Ακόμη και οι σμηνίτες στην Λήμνο βρέθηκαν στο στόχαστρο του Υπουργείου Άμυνας και είναι και αυτοί θύματα των μέτρων για τον Κορονοιό.

Γονιός μας καταγγέλλει ότι οι στρατευμένοι βρίσκονται τρεις (3) μήνες Αποκλεισμένοι.

Το μόνο που νοιάζει την Ιεραρχία είναι να βγουν οι υπηρεσίες, πως θα πάνε τα πόστα, αν είναι όλα εντάξει με τις βάρδιες.
Δηλαδή το μόνο που τους νοιάζει είναι αν εκπληρούνται όλοι οι όροι της Πολεμοκαπηλείας, όλοι οι αναγκαιότητες που προκύπτουν από την ένταση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού στο Αιγαίο.
Ο Ακήρυκτος πόλεμος στο Αιγαίο που μας Απειλεί με θερμό επεισόδιο και κλιμάκωση σε συνολική διακρατική σύγκρουση έχει θύματα και τους σμηνίτες.
Μια λέξη αρκεί για να περιγράψει αυτό που ζουν: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...
Οι έξοδοι μέχρι πρόσφατα ήταν εξαφανισμένες.
Ακόμη όμως και να δοθούν το κόστος μετακίνησης είναι πολύ μεγάλο αφού απαιτείται να πάρεις ΤΑΧΙ, αφού ούτε λεωφορείο δεν υπάρχει.
Η ψυχολογία των σμηνιτών είναι χάλια.
Εμείς όχι μόνο απαιτούμε να δοθούν οι Άδειες που δικαιούνται αλλά επίσης να εξασφαλίσει η μονάδα τη δωρεάν μετακίνηση των συναδέλφων.
Σμηνίτες, μόνο απάντηση στην δυσβάστακτη καθημερινότητα της υποχρεωτική στρατιωτικής θητείας είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το Κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό.
Σε αυτή την αγωνιστική απόπειρα υπεράσπισης των Δικαωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό, θέση έχουν και οι γονείς.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου