Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Οι ΔΕΑ θα πάρουν 15ήμερη Άδεια με την Ορκωμοσία τους

Οι ΔΕΑ θα πάρουν 15ήμερη Άδεια με την Ορκωμοσία τους
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ έχει λάβει πολλές καταγγελίες για την βία και τον εγκλεισμό που αντιμετώπισαν οι Υποψήφιου ΔΕΑ στην ΣΕΑΠ Ηρακλείου. 
Γονείς μας έχουν καταγγείλει τα καψόνια και την επιθετικότητα που χαρακτήρισαν την εκπαίδευσης τους στο Ηράκλειο. 

Ο εγκλεισμός τους ήταν μια ακόμη απόδειξη όχι απλώς τους Παραλογισμού που επικρατεί στον Στρατό αλλά της συνειδητής και καλοσχεδιασμένης απόπειρας μετάλλαξης τους σε αδίστακτους στρατιωτικούς που θα σταθούν απέναντι στους φαντάρους και να χρειαστεί θα διατάξουν και αυτοί να στραφούμε ενάντια στις «ασύμμετρες απειλές» για το κράτος και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. 

Όμως τα βάσανα των υποψηφίων ΔΕΑ συνεχίστηκαν και στην Σπάρτη που πήγαν για να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους. 

Η πολυπόθητη άδεια δεν δόθηκε και οι ίδιοι βρέθηκαν σε καθεστώς Καραντίνας για μια ακόμη φορά. 

Στα παράπονα τους γιατί δεν τους δόθηκε 15ήμερη άδεια όπως και στους υπόλοιπους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών τους απαντάμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Άδεια θα τους χορηγηθεί με την Ορκωμοσία. 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τους καλεί να ξανασκεφτούν την επιλογή τους. 
Στην ατομική λύση και στην ταύτιση με τον Στρατό και το κράτος αντιπροτείνουμε την συλλογική οργάνωση και τους διεκδικητικούς αγώνες του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας. 
Στα ψίχουλα εξουσίας που παραχωρεί η Ιεραρχία και το Υπουργείο Άμυνας αντιπαραθέτουμε το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου