Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τι συμβαίνει στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο; Ταγματάρχης διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ!


Μεγάλη ανησυχία επικρατεί σε φαντάρους και μόνιμο προσωπικό που υπηρετούν στον 401 ΓΣΝΑ.

Ταγματάρχης του 401 ΓΣΝΑ, βρίσκεται διασωληνωμένος με κορονοϊό στη ΜΕΘ του ΝΝΑ. Πρόσφατα είχαν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα κορονοϊού στο 401 ΣΝ. Ο Ταγματάρχης υπηρετούσε σε κλινική του 401, η οποία πριν δέκα περίπου ημέρες παρουσίασε κρούσματα Κορονοϊού και η οποία είχε κλείσει για προληπτικούς λόγους και απολύμανση.
Ο νεαρός Ταγματάρχης αρχικά είχε μπει σε καραντίνα στο σπίτι του, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΝΝΑ, για περαιτέρω παρακολούθηση”.

Θυμίζουμε την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που επιχειρούσε να υποβαθμίσει το γεγονός και κυρίως να αποκρύψει τις ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο Στρατιωτικό Νοσοκομείο:

«διευκρινίζεται σε ό,τι αφορά κρούσματα κορονοϊού “Covid-19” σε Υγειονομική Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι κατόπιν ελέγχου επιβεβαιώθηκε σήμερα, 6 Μαΐου 2020, κρούσμα σε ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας».

«Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο», συμπληρώνει το ΓΕΕΘΑ στην ανακοίνωσή του.

Επίσης θυμίζουμε τις καταγγελίες των συναδέλφων: 



Μεγάλη Ανάγκη λήψης μέτρων για τους Στρατιώτες στο 401 ΓΣΝΑ

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε περαστικά και Απαιτούμε την λήψη όλων των Απαιτούμενων μέτρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου