Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Πλατεία Κυψέλης: Επίδειξη κρατικής τρομοκρατίας με πρόσχημα τον Κορονοιό!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ «έσπασαν» με χημικά συγκέντρωση 200 με 300 ατόμων στην Κυψέλη, μετατρέποντας για λίγη ώρα την περιοχή σε πεδίο μάχης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/5) στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα περίπου 200 με 300 άτομα, κάτοικοι της περιοχής. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση και να απομακρύνουν από το σημείο το πλήθος.

Σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες πληροφορίες, της αστυνομικής επέμβασης είχε προηγηθεί συσκότιση της πλατείας. Μετά από λίγα λεπτά έντασης, η συγκέντρωση διαλύθηκε και γύρω στις 02:30, η πλατεία του Αγίου Γεωργίου είχε αδειάσει από κόσμο. Στην περιοχή έσπευσαν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κυνήγησαν τους νεαρούς στα στενά της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες ενώ έγιναν και προσαγωγές ατόμων, όπως φαίνεται και στο παρακάτω video.


Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι δεξιοί δήμαρχοι επιχειρούν να επιβάλλουν τον Νόμο και την Τάξη του με αιχμή του δόρατος το κράτος άμυνας/ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.
Ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία, οι πρόσφυγες, όλες οι θεωρούμενες από το αστικό σύστημα εξουσίας Ασύμμετρες Απειλές, πρέπει να μαντρωθούν στα εργοστάσια, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους στρατώνες ή να κλειστούν στα σπίτια τους, να χειραγωγούνται άβουλοι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και να υποτάσσονται στην εθνική προσπάθεια που καθορίζουν τα συμφέροντα του αστικού κόσμου.
Να Αντισταθούμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου