Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Οι Επαναπατρισμένοι της ΕΛΔΥΚ να κάνουν Τεστ και να πάνε σπίτια τους Καραντίνα!

Σήμερα, Δευτέρα 25/05, οι συνάδελφοι εξ Αναβολής που υπηρετούσαν στην ΕΛΔΥΚ και επέστρεψαν πριν από μια βδομάδα στην Ελλάδα θα κάνουν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για δεύτερα φορά τεστ για τον Κορονοιό.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη βδομάδα το πρώτο, αλλά παρά το γεγονός ότι βγήκε Αρνητικό το ΓΕΣ τους έβαλε σε Καραντίνα στο ΚΕΠΒ Θήβας.
Αφού έδωσαν τη δυνατότητα στους αξιωματικούς που ήρθαν από την Κύπρο να πάνε στα σπίτια τους -ενώ είχαν κάθε λόγο να τους βάλουν σε Καραντίνα καθώς στην Κύπρο μπαινόβγαιναν από τα στρατόπεδα, άρα είχαν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν σε σύγκριση με τους φαντάρους που έμεινα Εγκλωβισμένοι στις μονάδες.
Ο λόγος που τους κρατούν για 14 μέρες Καραντίνα τους στρατιώτες στο ΚΕΠΒ Θήβας είναι για να κάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται ώστε το στατόπεδο που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση να υποδεχτεί την Σειρά του Ιουνίου.
Εμείς ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ απαιτούμε οι συνάδελφοι που σήμερα θα εξεταστούν και αν το τεστ βγει Αρνητικό, να φύγουν με Μεταθέσεις σε μονάδες κοντά στον τόπο καταγωγής τους.
Να τους δοθούν οι Άδειες που τους οφείλονται και να τεθούν σε Καραντίνα στις οικίες τους όπως και οι Στρατιωτικοί.
Την ίδια ακριβώς τακτική πρέπει να ακολουθήσει το ΓΕΣ και με τους υπόλοιπους συναδέλφους που θα Επαναπατριστούν τις επόμενες μέρες από την Κύπρο.
ΤΕΣΤ-ΑΔΕΙΕΣ-ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Συνάδελφοι, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι στο πλευρό σας.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα μας, να σταθούμε απέναντι στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και Φασισμό
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου