Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Όπλα και εκρηκτικά βρέθηκαν σε σπίτι Φασίστα Μισθοφόρου Στρατιώτη Ειδικών Δυνάμεων

Όπλα και εκρηκτικά βρέθηκαν σε σπίτι ενός Φασίστα Μισθοφόρου Στρατιώτη Ειδικών Δυνάμεων! 
Ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είναι φυτώριο φασιστών είναι γνωστό...
Ότι οι Μισθοφόροι Στρατιώτες σε όλους τους στρατούς έχουν σχέσεις με ναζιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις είναι γνωστό...
Ότι τα κράτη Άμυνας/Ασφάλειας στρατολογούν Μισθοφόρους Στρατιώτες για να συντρίψουν τις λεγόμενες ασύμμετρες απειλές και να τους στείλουν σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό είναι επίσης γνωστό...
Είναι επίσης γνωστό ότι οι κυβερνήσεις και τα καθεστωτικά ΜΜΕ επιχειρούν να συγκαλύψουν την σχέση κράτους-ΝΑΖΙ μιλώντας γενικά περί κίνδυνο "εξτρεμισμού" και Υποκριτικά να εμφανίζονται αιφνιδιασμένες όταν αποκαλύπτεται η τρομοκρατική τους Δράση!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν στη Γερμανία...

Η γερμανική αστυνομία κατέσχεσε όπλα και εκρηκτικά σε μια επιδρομή σε σπίτι ενός Μισθοφόρου στρατιώτη ειδικών δυνάμεων, ανέφεραν ο υπουργός Άμυνας και πηγές του στρατού, μια τροπή που φέρνει σε δύσκολη θέση τις ένοπλες δυνάμεις που προσπαθούν να αποκρούσουν κατηγορίες ότι φιλοξενούν στις τάξεις τους δεξιούς εξτρεμιστές.

Η γενική εισαγγελία της Δρέσδης δήλωσε ότι «πολλά αποδεικτικά στοιχεία» κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο σπίτι του 45χρονου Γερμανού άνδρα στο Νορντσάσεν κοντά στη Λειψία στο κρατίδιο της Σαξονίας.

Είναι ύποπτος ότι παραβίασε τον γερμανικό νόμο ελέγχου όπλων.

Δεν διευκρίνισε αν ο στρατιώτης συνελήφθη, αλλά η Κραμπ-Κάρενμπαουερ είπε ότι δεν μπορεί πλέον να φορά στρατιωτική στολή ή να εισέρχεται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Χρειάζεται να θυμίσουμε τις μαζικές δολοφονίες ένοπλων φασιστών;

Το μακελειό στο Χάναου τον Φεβρουάριο, όταν ένας ρατσιστής ένοπλος σκότωσε 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων μεταναστών.
Μια έκθεση της στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας τον Μάρτιο ανέφερε ότι η Γερμανία αποκάλυψε οκτώ ακροδεξιούς εξτρεμιστές στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων και 27 άτομα που έχουν επιφυλάξεις για το μεταπολεμικό δημοκρατικό σύνταγμα.
Οι εξτρεμιστές εντοπίστηκαν αφού μια στρατιωτική μονάδα πληροφοριών ερεύνησε 592 άτομα, ύποπτα για γενικότερες αντι-συνταγματικές απόψεις.
Οι έρευνες προκλήθηκαν από τη σύλληψη το 2017 ενός αξιωματικού του στρατού που ήταν ύποπτος ότι σχεδίαζε επίθεση με φυλετικά κίνητρα. Οι νομικές διαδικασίες σε αυτήν την περίπτωση συνεχίζονται.
Επίσης, το 2017, βρέθηκαν σε στρατώνες αναμνηστικά αντικείμενα των Ναζί, όπως κράνη της Βέρμαχτ της ναζιστικής περιόδου.
Αντίστοιχη διείσδυση των ΝΑΖΙ έχει καταγραφεί στους Μισθοφόρους Στρατιώτες των ΗΠΑ, της Γαλλίας και όχι μόνο.
Ποιος άλλωστε ξεχνά την διείσδυση των ΝΑΙ στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την δράση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων και ακροδεξιών Εθνοφυλάκων στον πρόσφατο πόλεμο κατά των Προσφύγων στον Έβρο. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς καλούμε στην ανάπτυξη ενός Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, και το Φασισμό.Ενάντια στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τους βρώμικους πολέμους τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου