Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Το μόνο που ενδιαφέρει τον Υπουργό Άμυνας είναι τα Δωρεάν μπάνια των Στρατιωτικών!

Οι καταγγελίες των φαντάρων και των γονιών για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΚΑΑΥ είναι συνεχείς καθώς τις τελευταίες μέρες το Υπουργείο Άμυνας και τα Επιτελεία, που υποκριτικά μιλούν για τις ελλείψεις στην επάνδρωση των μονάδων, μεταθέτουν στρατιώτες προκειμένου να καθαρίσουν και συντηρήσουν τις εγκαταστάσεις, προκειμένου με τη Δωρεάν εργασία τους να εξασφαλίσει η κυβέρνηση τις Δωρεάν διακοπές των στρατιωτικών. Στις καταγγελίες αναδεικνύεται το μέγεθος της εργασιακής εκμετάλλευσης και απαιτείται η πρόσληψη Πολιτικού Προσωπικού.
Όμως η κυβέρνηση της ΝΔ, με την συνδρομή "της αφωνίας" της αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ 25, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και των δημοσιογράφων, συνεχίζει να τους εκμεταλλεύεται, ενώ στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις επικρατεί κλίμα Εκδίκησης και Τρομοκρατίας των φαντάρων.
Διαβάστε:
Θα έπρεπε να Ντρέπονται οι Στρατιωτικοί που απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ Διακοπές εις βάρος φαντάρων!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/05/blog-post_806.html

KAAY Αγίου Ανδρέα: Εκδικούνται με Φυλάκιση τους Δούλους Φαντάρους γιατί Διαμαρτυρήθηκαν!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/05/kaay.html#more

Το μέγεθος της Αδιαφορίας του Υπουργείου Άμυνας για τους φαντάρους, την Συνενοχή του σε όσα συμβαίνουν εναντίον μας στα ΚΑΑΥ αναδεικνύει το δημοσίευμα που περιγράφει ότι ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος ζήτησε για τα ΚΑΑΥ 
να ανοίγουν το Σ/Κ οι οργανωμένες πλαζ! 
Διαβάζουμε:

"η κυβερνητική απόφαση έχει αλλάξει και προκειμένου τα στελέχη με τις οικογένειές τους να απολαύσουν ένα ασφαλές Σαββατοκύριακο, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, από το ΓΕΕΘΑ και τα Γ.Ε (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), να εξετάσουν το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν οι οργανωμένες πλαζ των ΚΑΑΥ, έστω μόνο για μπάνιο, χωρίς εστιατόρια και μπαρ. Εάν ο χρόνος για την προετοιμασία μέχρι το Σ/Κ επαρκεί και τα Γενικά Επιτελεία μπορέσουν να ανταποκριθούν και να υλοποιήσουν την πρόταση του Υπουργού, τα δικαιούμενα στελέχη θα απολαύσουν ένα ασφαλές και υπέροχο Σαββατοκύριακο".
Καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν όλα αυτά για τους φαντάρους και τι πυρετώδεις ρυθμοί εργασιών επικρατούν στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις προκειμένου να εξασφαλιστούν όροι για την υλοποίηση της Υπουργικής απαίτησης.
Εμείς όχι μόνο καταγγέλλουμε όλα αυτά και απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ να παρέμβουν αλλά ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα λάβει συγκεκριμένες αγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα απαντήσουν στο μέγεθος της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της τρομοκρατίας.
Καλούμε τα κόμματα της Αριστεράς, τα εργατικά σωματεία και την νεολαία να σταθούν στο πλευρό των φαντάρων.
Με Κίνημα μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Εμείς Απαιτούμε την Απομάκρυνση όλων των φαντάρων από τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να έχουμε τεράστια Ανεργία στον χώρο του Τουρισμού και ο Στρατός να καλύπτει θέσεις εργασίας με τη ΔΩΡΕΑΝ εργασία των φαντάρων.
Να γίνουν τώρα Προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού.
Αυτή την κατάσταση ακραίας εκμετάλλευσης Αμφισβητεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Καλούμε σε κοινή πάλη τα σωματεία, τους εργαζόμενους και την νεολαία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com


diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Κλασικο μονο για αξιωματικους και VIP στελεχη (γραφεια η οποιη υποβαθμιζουν τα υπολοιπα στελεχη και στρατιωτες ενω αυτη βρισκονται στα aircondition)

    ΑπάντησηΔιαγραφή