Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ σε Στρατιωτικούς στην Χίο: τέλος καλό αλλά η ανάγκη μέτρων και πληροφόρησης είναι μεγάλη

Το μήνυμα που έρχεται από την Χίο είναι θετικό.
Σύμφωνα με το σαιτ
 alithia.gr "Τελείωσε η περιπέτεια για στρατιωτικό που υπηρετεί στη Χίο, αλλά και για τον σύζυγο της, που συνυπηρετούν σε μονάδα της 96 ΑΔΤΕ, καθώς το τρίτο και τελευταίο δείγμα που ελήφθη και από τους δύο απεδείχθη αρνητικό.

Ως γνωστόν η νεαρή στρατιωτικός που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού και η οποία μετέβη πριν 6 μέρες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις βρέθηκε στον προληπτικό έλεγχο θετική στο νέο κορωνοϊό. Η ίδια ενημέρωσε τη μονάδα της στη Χίο -υπηρετεί σε Κέντρο Ψυχαγωγίας (ΚΨΜ)- ώστε να παρθούν δείγματα από συναδέλφους της που είχε έρθει σε επαφή.

Όμως ταυτόχρονα, έκανε τεστ και σε ιδιωτικό εργαστήριο που την έβγαλε αρνητική στην covid 19 κι έτσι ακολούθησε και τρίτο τεστ ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονταν την Δευτέρα αλλά βγήκαν πριν από λίγο και ήταν αρνητικά και για την ίδια και για τον σύζυγο της".
Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι το γεγονός στην Χίο αναδεικνύει την ανάγκη λήψης σοβαρών μέτρων στον Στρατό.
Η επικοινωνιακή πολιτική του Υπουργείου Άμυνας να αποκρύπτει το τι πραγματικά συμβαίνει για να οικοδομήσει την εικόνα επιτυχημένης διαχείρισης, που βρίσκει την συναίνεση κομμάτων και δημοσιογράφων, είναι Επικίνδυνη!
Θυμίζουμε:
Δεν είναι Είδηση το νέο Κρούσμα Κορονοιού στον Στρατό ούτε για ΚΚΕ, ούτε για Μιλιταριστές!


Μια περίεργη αφωνία διαμορφώνεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα μιλιταριστικά και εθνικιστικά σάιτ, αλλά και στο σάιτ του ΚΚΕ για τα "Σώματα Ασφαλείας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, / το ALT.GR!

Την καθεστωτική ειδησιογραφία και το σάιτ του ΚΚΕ απασχολούν άλλα θέματα!

Και όμως, στην Χίο, παρά την καθεστωτική προπαγάνδα ότι τον Κορονοιό διαδίδουν οι πρόσφυγες...
Καταγράφεται το δεύτερο κρούσμα σε Στρατιωτικό στο νησί. diktiospartakos
Η επικοινωνιακή πολιτική του Υπουργείου Άμυνας και του Στρατού ότι πέτυχαν στη διαχείριση του Ιού Φυλακίζοντας τους φαντάρους δέχεται ένα ακόμη πλήγμα.
Προσέξτε: η Στρατιωτικός που παρουσίασε συμπτώματα Κορονοιού απασχολούνταν στο ΚΨΜ και συναναστρεφόταν πλήθος φαντάρων και στελεχών.
Ήδη δύο (2) συνάδελφοι μεταφέρθηκαν την Παρασκευή στο Νοσοκομείο.
Όλα αυτά όμως πρέπει να εξαφανιστούν ως γεγονότα και να μην ενημερωθεί κανείς για το τι πραγματικά συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις. Πρέπει να κυριαρχήσει το αστικό αφήγημα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και για τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό που παρουσιάζεται ως μονόπλευρη "τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα"...!
Πρέπει να υπάρχει μόνο ο Υπουργός Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος και το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να παραγγείλει όπλα από τις αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες, οι αντιδραστικοί Απόστρατοι που πουλούν Πολεμοκαπηλεία και απαιτούν αύξηση της στρατιωτικής θητείας και η προπαγάνδα της κυβέρνησης και του Πενταγώνου ότι όλα πάνε καλά και ο Στρατός επιστρέφει στην Κανονικότητα!
Ποια είναι αυτή η κανονικότητα;
Των Επιθεωρήσεων που σχίζουν τους φαντάρους στη δουλειά, των ασκήσεων -όπως στην Έδεσσα που βάζουν τους συναδέλφους σε σκηνές ανά δύο diktiospartakos, των Στρατιωτικών Κατασκηνώσεων που μετακινούν μαζικά φαντάρους για να τους Μετατρέψουν σε Υπηρέτες των Στρατιωτικών για να κάνουν Δωρεάν τις διακοπές τους!
Φυσικά, στις Ένοπλες Δυνάμεις καταγράφονται κρούσματα Κορονοιού μεταξύ των Στρατιωτικών αλλά Τιμωρούν και Βασανίζουν τους φαντάρους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν με τους ΕΛΔΥΚάριους! diktiospartakos
Εμείς Απαιτούμε την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του Ιού.
Καλούμε στην ενίσχυση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου