Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Μετά τους πολέμους στον Έβρο ήρθαν οι Επιθεωρήσεις και τα μέτρα βιτρίνας

Εδώ και τρεις μήνες στον Έβρο γίνεται χαμός.
O  λόγος;
Αρχικά, η απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ να κλείσει τα σύνορα για να υπερασπιστεί την Ευρώπη Φρούριο που μαζί με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ διεξάγουν πολέμους και επεμβάσεις, καταστρέφοντας λαούς και προκαλώντας ποτάμια προσφυγιάς...
Αλλά και η εργαλειοποίηση του προσφυγικού ζητήματος από την Τουρκία είτε στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού είτε μεταξύ Τουρκίας-ΕΕ...
Μετά ήρθε ο Ιός από την Ευρώπη και το Ισραήλ!
Περιγράφηκαν από το Υπουργείο Άμυνας ως Πόλεμος ενάντια στους Πρόσφυγες, για να ακολουθήσει ο Πόλεμος κατά του Κορονοιού.
Πόλεμοι όμως που είχαν θύματα και τους φαντάρους που διατάχθηκαν να αναλάβουν κατασταλτικό ρόλο στο πλευρό φασιστών, τραμπούκων συνοριοφυλάκων και ΜΑΤατζήδων, ενώ αργότερα Αποκλείστηκαν για μήνες στα άθλια στρατόπεδα για να προστατευτούν οι στρατιωτικοί από τον Κορονοιό και για να μην αποκαλυφθούν τα τεράστια προβλήματα του Υγειονομικού.  
Και μετά από όλα αυτά έρχονται οι Επιθεωρήσεις και τα έργα βιτρίνας.
Επιθεωρήσεις …στα βαψίματα, το στρώσιμο των κρεβατιών, τα κάδρα στους τοίχους και λοιπές καταστάσεις που προκαλούν κούραση και εκνευρισμό.
Με αποτέλεσμα όμως πάλι να μην μπορεί το προσωπικό να πάρει τις άδειές του, πάλι να είμαστε όλοι στημένοι επί ποδός να περιμένουμε να περάσει ο κάθε υψηλόβαθμος!
Για μια ακόμη φορά θύματα της Πολεμοκαπηλείας και των ανούσιων Επιθεωρήσεων.
Εμείς απαιτούμε να σεβαστούν τα δικαιώματα μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Και δε φτάνει μόνο η καθαριότητα και ο καλλωπισμός των στρατοπέδων για την επιθεώρηση, κάνουμε κι υπηρεσίες των αξιωματικών. Έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή