Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Άγρια Καψόνια στους Καταδρομείς: γροθιές στο στομάχι, βρισιές και φωνές, «πνίξιμο» σε νιπτήρες

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην Κύπρο από βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και δείχνει βιαιότητες από παλιούς καταδρομείς σε νεοσύλλεκτους.
Στο βίντεο οι εκπαιδευτές-παλιοί στρατιώτες στην 33η Μοίρα Καταδρομών  πρωτοστατούν σε βαρβαρότητες όπως γροθιές στο στομάχι, βρισιές και φωνές, «πνίξιμο» σε νιπτήρες.
Αξίζει να σημειώσουμε τα εξής:
στο βίντεο φαίνονται οι παλιοί φαντάροι να βιαιοπραγούν, κάτι που "επιτρέπει" στη διοίκηση της μονάδας και το Υπουργείο Άμυνας να κρατήσουν αποστάσεις και να καταδικάσουν τις βιαιότητες.
Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι οι βαρβαρότητες αυτές διεξάγονται σε Κύπρο και σε Ελλάδα σε σταθερή βάση από τους παλιούς φαντάρους με την "Κάλυψη και Ανοχή της Ιεραρχίας". 
Τα θύματα των βιαιοπραγιών είναι αυτοί που θα ασκήσουν βία εναντίον της επόμενης Σειράς.
Η βία που ασκείται στους Καταδρομείς είναι συστηματικά ενταγμένη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς αποσκοπεί στη διαμόρφωση απάνθρωπων και αδίστακτων RAMBO ώστε αύριο να στραφούν ενάντια σε όσους θεωρεί Ασύμμετρες Απειλές η κυβέρνηση και ο Στρατός:
τα κοινωνικά κινήματα του κόσμου της εργασίας, η νεολαία, οι πρόσφυγες-μετανάστες και οι μειονότητες. 

Οι δηλώσεις της κυβέρνησης και του στρατιωτικού κατεστημένου είναι Υποκριτικές. Επιπλέον, ενδεικτικό της Ακροδεξιάς μετατόπισης που προωθούν οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η επίθεση του λαϊκίστικου, φασιστικού Τύπου και μιλιταριστικών σαιτ, ακόμη και στις δηλώσεις περί διερεύνησης των βίαιων περιστατικών....
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί στην συγκρότηση ενός Μαζικού και Αποφασιστικού Κινήματος μέσα και έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

Δεν έχει κανένας νέος θέση στις Ειδικές Δυνάμεις.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου