Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Σύνταγμα, το "διαμάντι" της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Κύπρο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από ΕΛΔΥΚ 
ΕΛΔΥΚ Σύνταγμα, το διαμάντι της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Κύπρο, βυσματική μονάδα όπως χαρακτηρίζουνε πολλοί. 
Λόγια που λέγονται εκτός στρατοπέδου καθόλου όμως αντιπροσωπευτικά της παρούσας κατάστασης.
Στρατιώτες που έμειναν 66 μέρες εντός στρατοπέδου όσο τα στελέχη μπαινόβγαιναν (όπως είναι γνωστό ο ιός μεταδίδεται μόνο από φαντάρους).

Οι υπηρεσίες είναι το καθήκον 'κάθε καλού στρατιώτη", οι αγγαρείες όμως; 

Μπορεί οι πύλες να σφραγίστηκαν για της εξόδους όμως τίποτα άλλο δεν άλλαξε. Οι υπηρεσίες αυξήθηκαν με την πρόφαση πως αφού διαμένουν περισσότερα άτομα μέσα στο στρατόπεδο τα μέτρα ασφαλείας θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερα.

Με αυξημένες υπηρεσίες λοιπόν, αυξήθηκαν και οι αγγαρείες. 
Το στρατόπεδο πρέπει να είναι αψεγάδιαστο τόσο για την αλλαγή του διοικητή της ΕΛΔΥΚ όσο και των διοικητών του Λόχου Διοικήσεως και Διαβιβάσεων αλλά και τα Ιουλιανά.
Δεν φτάνουν λοιπόν οι υπηρεσίες, οι φαντάροι υποχρεούνται σε καθημερινές αγγαρείες όπως βαψίματα, ποτίσματα, κοπή γρασιδιού, δέντρων και άλλα.
Πέρα από το ψυχολογικό φόρτο της καραντίνας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και το σωματικό, αφού η ξεκούραση από τις δουλειές και τις υπηρεσίες είναι μηδαμινή.
Σε λίγες μέρες λοιπόν επαναπατρίζεται η Δ Εσσο. 
Οι εργασίες παρόλα αυτά συνεχίζονται με αμείωτο Ρυθμό και ο αριθμός των υπηρεσιών παραμένει ίδιος παρά την μείωση του ανθρώπινου δυναμικού.
Τιμητικές άδειες λόγω της καραντίνας, που δόθηκαν σε αρκετούς συναδέλφους στην Ελλάδα, είναι ένα θέμα το οποίο δεν αγγίζεται, καθώς στις αναφορές τα στελέχη μας λένε πως τα βγάζουμε από το κεφάλι μας και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.
Με λίγα λόγια, έχουμε αύξηση αγγαρειών, υπηρεσιών και καμιά ανταμοιβή.
Που είναι η κατανόηση για τον Γολγοθά που περάσαμε; 
Έχουμε 3μιση μήνες στο νησί και το πότε θα ξαναδούμε τους οικείους μας είναι άγνωστο. 
Η σωστή ορολογία που περιγράφει την κατάσταση στο Σύνταγμα είναι σκλαβιά. Επειδή η ανταμοιβή είναι μια λέξη άγνωστη για τα στελέχη του στρατοπέδου, Δημοσιοποιούμε τι πραγματικά συμβαίνει και Απαιτούμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.



Η Επιστολή Καταγγελίας των συναδέλφων αποκαλύπτει την ουσία της Μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ. 
Mια μετάθεση Μισθοφόρου Στρατιώτη για να είσαι αγγαρειομάχος και Αναλώσιμος για τις ΑΟΖ και τα κοιτάσματα που αρπάζουν TOTAL, ENI, EXXON MOBIL, Λάτσης και ENERGEAN...
Αυτά τα συμφέροντα και η επιδίωξη ελέγχου της Ανατολικής Μεσογείου, θαλάσσιων εμπορικών και ενεργειακών ροών στρατηγικής σημασίας, με παγκόσμιο ενδιαφέρον έφεραν και φέρνουν σε αντιπαράθεση Ελληνικό και Τουρκικό κράτος, μας Απειλούν με Διακρατική πολεμική σύγκρουση!

Ποια εθνική ενότητα;

Ποιος μας κάνει πλάκα λέγοντας μας ότι στον Στρατό είμαστε όλοι ίσοι...
Στρατιώτες βύσματα και ακόμη μεγαλύτερα βύσματα Στρατιωτικοί!

Προσέξτε:
οι Μισθοφόροι του Πολέμου, οι Αξιωματικοί που έκαναν αυτή την επαγγελματική επιλογή για να βολευτούν και απολαμβάνουν πλήθος προνομίων, επιτίθενται στα φτωχόπαιδα που οι ίδιοι οι Στρατιωτικοί "έσπρωξαν" στην ΕΛΔΥΚ, τις περισσότερες φορές τους Υποχρέωσαν σε Μετάθεση στην Κύπρο γιατί δεν συμπληρώθηκε ο αριθμός των εθελοντών....
Έρχονται λοιπόν οι Αξιωματικοί, οι Μισθοφόροι του Πολέμου, που παρακαλούν να πάνε καμιά μετάθεση στο Εξωτερικό για να πάρουν διπλό μισθό...
Έρχονται λοιπόν αυτοί και Απαιτούν από τους φαντάρους να μην μιλάνε, να μην διαμαρτύρονται, να μην διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους.
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων.
Να μειωθούν οι υπηρεσίες και οι αγγαρείες. Να αναλάβουν περισσότερες τα στελέχη.
Να γίνουν άμεσα οι Επαναπατρισμοί χωρίς να μπουν σε Καραντίνα οι συνάδελφοι.

Να τους δοθούν οι Άδειες που με τόσο κόπο κερδίσαμε με τους  Αγώνες μας το Κίνημα των Φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου