Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Εθνοφύλακες: νέα Δολοφονία από φασίστες-βιαστές που εξοπλίζει ο Στρατός

Βέβαια, την είδηση αυτή δεν θα τη δεις στα Κανάλια και τις εφημερίδες τους
Η είδηση είναι σοκαριστική αλλά ενδεικτική του τι ανθρώπους εξοπλίζουν οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο για να τους στρέψουν ενάντια στις θεωρούμενες Ασύμμετρες Απειλές: κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες, μειονότητες.
Στην Κύπρο λοιπόν
 Εθνοφύλακας στη Λάρνακα δολοφόνησε την αδερφή του με G3 μπροστά στη μάνα τους Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία 

Νεαρός 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα ενώ παρών στην στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο νεαρός εθνοφύλακας ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου. 


Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή σήμερα είχε τα γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Οι φασίστες Εθνοφύλακες που έγραψαν σελίδες βίας και πρωτοφανούς βαρβαρότητας εναντίον των Προσφύγων πρόσφατα στον Έβρο, δεν είναι η πρώτη φορά που βαρύνουν καταγγελίες για Παράνομες πράξεις:

καταδίκες για βιασμό, παράνομη χρήση των τυφεκίων τύπου G3 που τους παραχωρεί ο στρατός, όπλα που χάνονται και δηλώνουν ότι τους τα κλέβουν...

Και όμως ο Στρατός και η κυβέρνηση τους χαρτζιλικώνει!
Διαβάστε την πρόσφατη ανακοίνωση μας:
Χαρτζιλίκι στους εθνικιστές Εθνοφύλακες... ενώ η Στρατιωτικοποίηση βαθαίνει!
To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί το κονδύλι αυτό να δοθεί για να καλυφθεί το τεράστιο για τους συναδέλφους έξοδο Μετακίνησης.
746 Εθνοφύλακες για φύλαξη των στρατιωτικών εγκαταστάσεων
Εθνοφύλακες / Πηγή: EUROKINISSI
Τους ακραίους εθνικιστές Εθνοφύλακες τους είδαμε πρόσφατα να δρουν στο πλάι των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, του Στρατού, των ΜΑΤ και των τραμπούκων Συνοριοφυλάκων.
Τους είδαμε να δρουν με απίστευτη βιαιότητα εναντίον άμαχων προσφύγων...
Τους είδαμε να χτυπούν δημοσιογράφους που "τόλμησαν" να καταγράψουν την κτηνώδη δράση τους...
Τους είδαμε να πυροβολούν σε βίντεο που γρήγορα εξαφανίστηκαν, πριν η κυβέρνηση της ΝΔ επιβάλλει καθεστώς ελέγχου της πληροφόρησης, όπως ακριβώς πράττουν οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ σε όλους τους βρώμικους πολέμους τους.
Είδαμε δηλαδή το τι σημαίνει σε επιχειρησιακό επίπεδο η εμπλοκή των ακραίων εθνικιστών και μιλιταριστών στην εφαρμογή των Δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας που στην συγκεκριμένη περίπτωση περιφρούρησε τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο.
Για αυτό εξάλλου οι κυβερνήσεις -με ιδιαίτερη ένταση- τους συγκροτούν, τους εντάσσουν στα πολεμικά-κατασταλτικά τους σχέδια, τους εκπαιδεύουν από το 2011 όταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις βίωσαν την απειλή του εχθρού λαού. 
Όμως, η Στρατιωτικοποίηση που επιχείρησαν και επιχειρούν όλες οι αστικές κυβερνήσεις προβλέπει και την διαμόρφωση υλικών συμφερόντων για την ενσωμάτωση των Εθνοφυλάκων.
Είναι ενδεικτική η είδηση ότι 746 εθνοφύλακες για το έτος 2020, θα χρησιμοποιήσει ο Στρατός Ξηράς για την φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων. Είναι ο ίδιος αριθμός εθνοφυλάκων που είχαν επιφορτιστεί με τη φύλαξη κρίσιμων εγκαταστάσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και κατά την περσινή χρονιά.


Βάσει νόμου, στους χρησιμοποιούμενους σε αποστολές εθνοφύλακες, χορηγούνται αποδοχές, τροφή, ιματισμός και υπόδηση. Με κοινή απόφαση των υφυπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Θεόδωρου Σκυλακάκη και Αλκιβιάδη Στεφανή, το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης που παρέχεται στους Εθνοφύλακες για την αντιμετώπιση των δαπανών τροφής, ιματισμού και υπόδησής τους για το έτος 2020, καθορίζεται στα 16 ευρώ.

Δηλαδή, οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντί να κλείνουν τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα, χαρτζιλικώνουν τους Εθνοφύλακες για να τις φρουρούν.

Ένα χαρτζιλίκι σχεδόν ίσο με την Αμοιβή των 2000 νέων Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ που η  κυβέρνηση της ΝΔ προσδοκά να προσλάβει.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται ενάντια στην Στρατιωτικοποίηση, τα πολεμοκάπηλα και κατασταλτικά σχέδια τους, τα δόγματα τους που μας θεωρούν Ασύμμετρες Απειλές, το Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Καλούμε τον λαό μας να σταθεί ενάντια και να Μπλοκάρει τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις Προσλήψεις χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, τον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, το ΝΑΤΟ και τον Ευρωστρατό.
Για μια ακόμη φορά το ΚΚΕ και το σαιτ για τα στρατιωτικά ζητήματα που διατηρεί [https://www.alt.gr] απλώς παρουσίασαν την είδηση χωρίς μια κουβέντα κριτικής ή καταδίκης, πρακτική που είχαν τηρήσει και σε σχέση με την αγωνιώδη προσπάθεια της κυβέρνησης ΝΔ να Στρατολογήσει Μισθοφόρους Στρατιώτες.
Γιατί το ΚΚΕ διαφημίζει την Πρόσληψη Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ; Αυτός είναι ο ρόλος της Αριστεράς;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου