Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθήνας: Φαντάροι Φαντάσματα-τα βύσματα της Νέας Δημοκρατίας!


Μαϊμού φαντάροι στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία;
Βυσματοκρατία και Υποκρισία: διατηρούν ένα άθλιο πελατειακό κράτος, αφήνουν στο Απυρόβλητο τους Στρατιωτικούς και Τιμωρούν τους Φαντάρους!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Φαντάροι "βύσματα" μπαινοβγαίνουν σε στρατόπεδα της Αθήνας καθώς δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα όπως υπηρεσιακά σημειώματα και λίστες εξοδούχων!! 

Αυτό δίνει την δυνατότητα σε κάποιους "θαρραλέους" να μπορούν να φύγουν ότι ώρα θέλουν αφού δεν υπάρχει έλεγχος.

Όμως, όταν γίνει αντιληπτό ότι κάποιος βγήκε ενώ δεν ήταν εξοδούχος, όπως συνέβη την Τρίτη 16/05 σε μεγάλο στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το αποτέλεσμα είναι τιμωρούνται φαντάροι χωρίς να φταίνε. 

Αντί να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, τα στελέχη δηλαδή που δεν δίνουν τα απαραίτητα έγγραφα ελέγχου, και της πύλης, παρουσιάστηκαν ως μόνοι υπαίτιοι και κλήθηκαν να απολογηθούν οι φαντάροι που βρίσκονταν χτες στην πύλη.

Ούτε σήμερα μετά από αυτά που έγιναν έφτιαξαν στους εξοδούχους υπηρεσιακά σημειώματα για να γίνεται έλεγχος και να μην μπορεί να φύγει οποίος θέλει χωρίς να γίνει αντιληπτός με το αυτοκίνητό του. 
Τι έγινε;
Τιμωρία(;)-καψώνι σε όλους αφού έγινε αλλαγή της ώρας αποχώρησης των φαντάρων με αποτελέσματα να πρέπει να κάτσουν μέχρι τις 16.00 για Αναφορά εξοδούχων, ενώ τα πόστα τελειώνουν πολύ νωρίτερα και ενώ επιτρεπόταν να φύγουν όλοι νωρίτερα για να αποφεύγεται και ο συνωστισμός. 
Επιπλέον τιμωρήθηκαν ακόμα και χωρίς να φταίνε με μείωση στις άδειες απολύσεως όλοι οι φαντάροι της πύλης. 
Συνεπώς, ακόμα περισσότερος κόσμος μέσα στο στρατόπεδο για περισσότερη ώρα χωρίς να υπάρχει χώρος και να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα. (Αποστάσεις κλπ.) 
Και όλα αυτά επειδή για άλλη μια φορά όπως είπαν δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους οι φαντάροι και για αυτό εκτέθηκαν στους ανώτερους τους τα στελέχη. Καμία ανάληψη ευθύνης από τα στελέχη για όλα φταίνε οι φαντάροι!! 
Και όχι οι διαδικασίες και τα σχέδιά τους..
Για άλλη μια φορά ο στρατός δείχνει το διεφθαρμένο πρόσωπο του. 
Ολιγαρχία και βύσμα..
Καμία ισότητα, ούτε μεταξύ των φαντάρων, ούτε μεταξύ των στελεχών και των φαντάρων.. 
Όταν συμβεί κάτι αποποιούνται τις ευθύνες και κατηγορούν τους φαντάρους αντί να απολογούνται οι ίδιοι στους ανώτερους τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου