Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Στην Κω οι φαντάροι θα πάρουν κατ΄ Εξαίρεση Μετάθεση με τον Τσαμπουκά τους!

Είναι μια ακόμη Νίκη του Κινήματος των Φαντάρων.
Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι οι Φαντάροι μόνο όταν Διεκδικούν, μόνο όταν αγωνίζονται συλλογικά μπορούν να Υπερασπίζουν τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Η αγωνιστική εμπειρία που μας έρχεται από την ΚΩ περιγράφει:

την Αυθαιρεσία των Αξιωματικών.
το Λάθος των Φαντάρων "που κάνουν υπομονή"
Την Ικανοποίηση των Δίκαιων αιτημάτων μας όταν Αγωνιζόμαστε.
Αρκετοί συνάδελφοι που παρουσιάστηκαν στην Κω τον Μάρτιο δεν μπόρεσαν να υποβάλλουν το φάκελο τους για να διεκδικήσουν Κατ΄Εξαίρεση Μετάθεση γιατί το στέλεχος τους το Αρνήθηκε.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην εφαρμοστεί ο Νόμος και τα χάσουν τη Μετάθεση οι συνάδελφοι.
Όλο αυτό το διάστημα οι συνάδελφοι επισκεπτόντουσαν το αρμόδιο Γραφείο και ζητούσαν από το στέλεχος να πάρει το σχετικό φάκελο ώστε να κινηθεί η διαδικασία.
Όμως για τρεις (3) μήνες το στέλεχος με διάφορες δικαιολογίες τους το Αρνούνταν παραβιάζοντας το Νόμο και Περιφρονώντας τους φαντάρους που αντιμετωπίζουν τόσα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα.
Το λάθος των συναδέλφων ήταν ότι έκαναν Υπομονή!
Πρόσφατα οι φαντάροι επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ όπου και τους προτάθηκε να βγουν μαζικά Παραπονούμενοι στη Διοίκηση της μονάδας.
Οι συνάδελφοι πράγματι παραπονέθηκαν.
Η Διοίκηση της μονάδας αντιλαμβανόμενη το μέγεθος της Αυθαιρεσίας αντέδρασε, έκανε τις σχετικές συστάσεις στο στέλεχος που κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και δεσμεύτηκε να προωθήσει τους φακέλους των φαντάρων ώστε να Ικανοποιηθούν τα Δίκαια Αιτήματα τους.
Θυμίζουμε ότι οι Νεοσύλλεκτοι φαντάροι πρέπει να υποβάλλουν στα ΣΥΠΟ τους φακέλους τους ώστε τα αιτήματα τους να εξεταστούν από τη ΔΟΘ που συνεδριάζει στις αρχές κάθε μήνα και να βγει η Κατ' Εξαίρεση Μετάθεση στην Ορκωμοσία τους.
Συμπέρασμα:
Συνάδελφοι, Μην Κάνετε Υπομονή
-Αγωνιστείτε με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου