Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

"Τιμή στον ήρωα και αθάνατος" για τον ΝΑΖΙ Κοτσιφά δηλώνει ο ΥΦΕΘΑ Στεφανής φιλοξενούμενος Μπογδάνου στα Παραπολιτικά FM!


Η σημερινή συνέντευξη του ακραίου εκπροσώπου της Ακροδεξιάς κυβέρνησης της ΝΔ και του αντιδραστικού στρατιωτικού ΥΦΕΘΑ Στεφανή στην εκπομπή του Μπογδάνου στα Παραπολιτικά FM ήταν μια Αποκρουστική επίδειξη Μίσους!
Μίσος για τους Πρόσφυγες και μετανάστες καθώς ο Στεφανής επανέλαβε όλα τα Ακροδεξιά στερεότυπα για να δικαιολογήσει την πολιτική Κλειστών Συνόρων και το όργιο της κρατικής βίας.
Μίσος για την νεολαία που πρέπει να χειραγωγηθεί και να καθηλωθεί στον εθνικισμό και το μιλιταρισμό.
Μίσος για τον λαό μας που πρέπει να υποταχθεί στις κυβερνητικές επιλογές για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών.
Μίσος, για όλους μας καθώς το θέσφατο της Χούντας των Συνταγματαρχών του 1967, σήμερα γίνεται η ικανοποίηση της φασιστικής ονείρωξης για τον "Οπλίτη-Πολίτη". Έφτασε να ανακοινώσει ότι επεξεργάζονται την συγκρότηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής ακόμη και στα αστικά κέντρα!
Το ρεσιτάλ αυτό του εθνικισμού και μιλιταρισμού έφτασε επίσης να υποκλιθεί σε έναν ακραίο και επικίνδυνο εκπρόσωπο του Φασισμού.
Στο κλείσιμο της εκπομπής, ακολουθώντας τον αχαρακτήριστο Μπογδάνο, δήλωσε ο ΥΕΘΑ Στεφανής:
    "Τιμή στον ήρωα και αθάνατος" για τον ΝΑΖΙ Κοτσιφά...
Ας θυμηθούμε όμως ποιος ήταν ο Κοτσιφάς και τι έκανε:

Η ηρωοποίηση του Κατσίφα και ο εθνικισμός ως πλυντήριο απατεώνων

10 Νοεμβρίου 2018

Αλιεύσαμε από τον Δημήτρη Τσίρκα στο facebook

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Κατσίφα ακολούθησε μια συστηματική εκστρατεία ηρωοποίησης του από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ και το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου. Ο εθνικιστής ράμπο που εισέβαλε ένοπλος στην Αλβανία αδειάζοντας τρεις γεμιστήρες εναντίον αστυνομικών αποθεώθηκε στην Ελλάδα ως εθνικός μάρτυρας που «δολοφονήθηκε» εντελώς απρόκλητα από τους «αιμοβόρους» Αλβανούς υπερασπιζόμενος τη σημαία και των «εθνικά μας δίκαια».

Τα ίδια κανάλια εμφάνισαν την κηδεία του ως λαϊκό προσκύνημα τη στιγμή που δεν ήταν παρά μια προκλητική φασιστοσύναξη με τους ναζί να σπεύδουν από όλη την Ελλάδα για να χύσουν το δηλητήριό τους. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Βουλή των Ελλήνων κράτησε σήμερα ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κατσίφα βάζοντας και την επίσημη σφραγίδα της πολιτείας στην εθνικιστική παραχάραξη της πραγματικότητας.

Όλα αυτά δείχνουν ότι στα λεγόμενα εθνικά θέματα η Χρυσή Αυγή δεν είναι το άκρο, είναι το απόλυτο μέινστριμ. Οι απόψεις της δεν είναι κάποιες περιθωριακές θεωρίες μιας ναζιστικής οργάνωσης αλλά η επίσημη αφήγηση του καθώς πρέπει εθνικού κορμού. Τις τελευταίες μέρες και λίγους μήνες πριν με το Μακεδονικό αποδείχτηκε ότι η διαφορά της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ, των Νέων ή του ΣΚΑΙ με τη Χρυσή Αυγή είναι μόνο αισθητική. Απλώς οι πρώτοι δεν μπορούν να πλειοδοτήσουν τόσο πολύ σε εθνικιστικές, μισαλλόδοξες και φιλοπόλεμες κορώνες όσο η δεύτερη.

Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι ναζί παραμένουν τρίτο κόμμα, παρά τις αποκαλύψεις για την εκτεταμένη εγκληματική δράση τους. Ο εθνικισμός υπήρξε ανέκαθεν το μεγαλύτερο πλυντήριο σε αυτή τη χώρα, πλυντήριο απατεώνων, δολοφόνων και κάθε λογής καθαρμάτων. Μπαίνεις Κασιδιάρης και βγαίνεις Κουμουτσάκος. Μπαίνεις Άδωνις Γεωργιάδης και βγαίνεις… Άδωνις Γεωργιάδης.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com 

1 σχόλιο:

  1. Εν τω μεταξύ ο αηδιαστικός μπογδάνος ενω γνώριζε την κατάσταση στα ΚΑΑΥ δεν τόλμησε ουδεμία αναφορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή