Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Τι γίνεται στο 401 ΣΝ; O Κορονιός επισκέφτηκε το Πεντάγωνο και το Γραφείο του Αρχηγού ΓΕΣ!

Ο Κορονοιός είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και καλά θα κάνει το Υπουργείο Άμυνας να βάλει στην άκρη τα παραμύθια της "επιτυχημένης" διαχείρισης!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα το καμπανάκι του κινδύνου χτυπά συνεχώς, τα κρούσματα μεταξύ των Στρατιωτικών πληθαίνουν, αλλά το Υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να κυνηγά τους φαντάρους.
Στα 11 κρούσματα που κατεγράφησαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο...
Προστέθηκαν τα κρούσματα στην Χίο...
Ενώ τώρα, δημοσιογραφικές πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι Τεστ για COVID 19 θα κάνουν στελέχη που υπηρετούν στο γραφείο του Α/ΓΕΣ Χ.Λαλούση.
Η επίσκεψη στελέχους που υπηρετεί στο 401 ΓΣΝΑ, έχει προκαλέσει συναγερμό, καθώς βρέθηκε θετική στον COVID-19.

Μετά απ΄ αυτή την επιβεβαίωση σήμανε συναγερμός στο ΕΓΑ του Α/ΓΕΣ και τα στελέχη που ήρθαν σε επαφή, πρέπει να ελεγχθούν. 
Ερώτημα υπάρχει για το αν και ο Α/ΓΕΣ ήρθε σε επαφή με το συγκεκριμένο στέλεχος και αν τίθεται θέμα ελέγχου. militaire.gr
Τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ούτε έχοντας τους δημοσιογράφους να καθησυχάζουν, ούτε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να Αποκρύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει.
Καταρχήν, δεν μπορεί να Φυλακίζεις και να Εγκλωβίζεις τους φαντάρους αλλά να καταγράφεις συνεχώς κρούσματα μεταξύ του Μόνιμου Προσωπικού!
Δεύτερον, δεν είναι δυνατόν να εντοπίζονται ολοένα πιο συχνά κρούσματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και να μην αναρωτιέται κανείς τι συμβαίνει.
Είχαμε τα 11 κρούσματα, είχαμε τον ασθενή Ανώτερο στρατιωτικό, τώρα έχουμε γυναίκα στέλεχος, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ!
Εμείς αναρωτιόμαστε, τι πρόκειται να πράξει η Ιεραρχία;
Πρέπει να εξασφαλίσουν το επίπεδο λειτουργίας που αντιστοιχεί στο μεγαλύτερο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Επαναλαμβάνουμε:
ο Κορονοιός απαιτεί σοβαρή, υπεύθυνη και υψηλού επιπέδου αντιμετώπιση.
Δεν προσφέρεται για επικοινωνιακά τερτίπια, δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου