Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Συνελήφθησαν στελέχη των ΟΥΚ που συμμετείχαν στα επεισόδια των Φασιστών στη Μαλακάσα

Συνελήφθησαν στελέχη των ΟΥΚ που συμμετείχαν στα επεισόδια των Φασιστών στη Μαλακάσα
Φυσικά το Υπουργείο Άμυνας το κρύβει. 
Φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν άκουσαν και δεν ξέρουν τίποτε... 
Όμως, μια ακόμη απόδειξη της διείσδυσης των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαίτερα στις Ειδικές Δυνάμεις είναι η σύλληψη των στελεχών των ΟΥΚ για τα πρόσφατα επεισόδια των Φασιστών στη Μαλακάσα!!!
Διαβάζουμε: 
Συνελήφθησαν στελέχη των ΟΥΚ στη Μαλακάσα 
Δύο ΟΥΚάδες, μόνιμα στελέχη του Στρατού (ομάδα υποβρυχίων καταστροφών), είναι μεταξύ των πέντε συλληφθέντων από τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας, αναφέρει το newpost. 
Πρόκειται για την συγκέντρωση φασιστών την Κυριακή 31/05 στην περιοχή της Μαλακάσας, για να διασπείρουν το Ρατσιστικό του Μίσος εναντίον των Προσφύγων με αφορμή τη λειτουργία των δομών φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στην περιοχή. 
Αλήθεια, θυμόσαστε το πόρισμα με τις λευκές σελίδες για τη δράση της Χρυσής Αυγής στον Στρατό, των πρωην ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου; 
Θυμόσαστε τα εμετικά φασιστικά-εθνικιστικά-ρατσιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων στις Στρατιωτικές Παρελάσεις που δεν είδαν-δεν άκουσαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; 
Θυμάστε τις δεκάδες καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τη δράση των φασιστών στον Στρατό; 
Συνάδελφοι, μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορούμε να σταθούμε απέναντι στον Πόλεμο και το Φασισμό, τον Εθνικισμό και Ρατσισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου