Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Η κυβέρνηση ΝΔ δεν προσλαμβάνει γιατρούς αλλά θα έχει 10.000 Παπάδες!

Το δημοσίευμα στο Romfea.gr. σοκάρει...
Γιατί μπορεί να υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κενές θέσεις Γιατρών-Νοσηλευτών-Εκπαιδευτικών, αλλά μετά τις 2000 προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών και τους χιλιάδες Συνοριοφύλακες-Αστυνομικούς που προσέλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ, φαίνεται ότι ''κλείδωσε'' 10.000 θέσεις κληρικών. Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης:
"Έντονη κινητικότητα υπάρχει μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και εκπροσώπου της Εκκλησίας, για το ζήτημα που αφορά νέες οργανικές θέσεις κληρικών στην Εκκλησία της Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, η Κυβέρνηση φαίνεται να έχει αποφασίσει το κλείδωμα 10.000 οργανικών θέσεων για κληρικούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κυβέρνηση επείσθει εν μέσω κορωνοϊού να υλοποιήσει το πάγιο αίτημα της Ιεράς Συνόδου, με διαμεσολάβηση Ανώτερου κληρικού της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Να αναφερθεί πως η Εκκλησία έχει σήμερα στην διάθεσή της 6.000 θέσεις κληρικών, ενώ τώρα με παρέμβαση του Πρωθυπουργού φαίνεται ότι θα νομιμοποιηθούν άλλες 4.000 κενές θέσεις.
Αν και ο νόμος του 1945 δίνει μόνο 6.000 οργανικές θέσεις, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει τέτοιο πλαφόν και ήδη μισθοδοτούνται παραπάνω.
Το 2019 ο τότε Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, είχε δηλώσει ότι εάν το ελεγκτικό συμβούλιο ζητήσει να μάθει γιατί μισθοδοτούνται όλοι αυτοί οι επιπλέον ιερωμένοι, οι οποίοι ξεπερνούν τους 4.000 (σήμερα μισθοδοτούνται 10.400) μπορεί να βρεθούν στον αέρα.
Τέλος σχετικές ανακοινώσεις για το εν λόγω θέμα, αναμένεται εκτός απροόπτου να γίνουν στα μέσα του φθινοπώρου'".
ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Απαγόρευση των Διαδηλώσεων για τον εργαζόμενο λαό καθώς η Ανεργία και η Φτώχεια απογειώνεται..., ενώ άρχισαν να αρπάζουν και τα σπίτια μας!
Πολεμικοί Εξοπλισμοί πολλών ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ...
Δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ για να προβάλλουν το έργο της κυβέρνησης...
Είναι τυχαίο;
Όλοι στους δρόμους να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου