Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης: Λιώνουν τα Γκαρσόνια-Φαντάροι στη Λέσχη "που δεν Κοιμάται ποτέ" για να γλεντούν οι Στρατιωτικοί!


Το δημοσίευμα του kranosgr θα έπρεπε να προκαλεί Ντροπή στον στρατό και το στρατιωτικό κατεστημένο...

Θα έπρεπε να προκαλεί οργή και αντιδράσεις για την ακραία εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων προκειμένου να συντηρηθούν τα προνόμια των Στρατιωτικών...

Το 2020, το Υπουργείο Άμυνας και οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να χρησιμοποιούν την στρατιωτική θητεία για να μας κάνουν Άμισθους Υπηρέτες και Σερβιτόρους των Αξιωματικών...

Βλεπεις, όλα αυτά έχουν την Ανοχή και του ΚΚΕ, που έχει πιει το "αμίλητο νερό" και θεωρεί πολύ φυσικό να προσφέρουμε την Απλήρωτη εργασία μας στους Αξιωματικούς, "του λαού τα παιδιά" όπως ισχυρίζεται... Τι άλλο θα πουν; 
Στο άρθρο και στις φωτογραφίες που περιέχει δεν θα δείτε φυσικά φαντάρους...
Αυτοί πρέπει να μείνουν στην αφάνεια...
Διαβάστε:
Μία υπέροχη, ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν χθες βράδυ, θαμώνες της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι παρακολούθησαν και απόλαυσαν μουσικό αφιέρωμα στη λαϊκή μας παράδοση, που διοργάνωσε η Διεύθυνση της Λέσχης, σε συνεργασία με το Γ’ΣΣ.
Με θέα το Λευκό Πύργο και υπό τους ήχους ζωντανής λαϊκής μουσικής, από σχήματα της συμπρωτεύουσας, εγκαινιάστηκε επίσημα η καλοκαιρινή σεζόν, με εβδομαδιαίες μουσικές βραδιές, αφιερωμένες στο Ελληνικό τραγούδι.
Εντυπωσιασμένοι οι θαμώνες τόσο από το υπέροχο μενού, την ευγένεια και την εξυπηρέτηση του προσωπικού, μας απέστειλαν εικόνες από την καλύτερη (και κατά το ΓΕΣ), Λέσχη Αξιωματικών της χώρας, η οποία δεν…”κοιμάται” ποτέ.

Εμείς απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τις Λέσχες Αξιωματικών.
Να αγωνιστούμε ενάντια στην Καταστροφή θέσεων εργασίας από τον Στρατό που εκμεταλλεύεται τους φαντάρους  και να Απαιτήσουμε την Πρόσληψη Πολιτικού Προσωπικού.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Τα ίδια και στη λεσχη αξιωματικων στην αθηνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες και είμαστε στο 1950.Αυτοι εκεί έμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή να βρεθούν κονδύλια για πολιτικό προσωπικό τόσο για την εξυπηρέτηση αλλά και την συντήρηση- καθαριότητα ή να κλείσουν και να δοθούν σε μίσθωμα σε ιδιώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή