Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Αποσπούν φαντάρους-στελέχη από μονάδες του Έβρου για τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις


Σε μια ακόμη καταγγελία τους οι συνάδελφοι, τα χαμηλόβαθμα στελέχη και τα συγγενικά τους πρόσωπα αναδεικνύουν το θέμα της Απόσπασης τους στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για να κάνουν Δωρεάν τα μπανάκια του οι στρατιωτικοί, προκαλώντας τεράστια κενά στην επάνδρωση των μονάδων.
Η Καλοπέραση επομένως και τα προνόμια των στρατιωτικών είναι η αιτία της τεράστιας εργασιακής  μας εκμετάλλευσης ενώ παράλληλα οι συνάδελφοι φτάνουν στα όρια της εξάντλησης καθώς σε καμιά περίπτωση δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ατελείωτες υπηρεσίες.
Το στρατιωτικό κατεστημένο έχει το θράσος να θέτει ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας προφασιζόμενο τα κενά της επάνδρωσης! 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αποσπάσεις για θέσεις στρατιωτικού προσωπικού εκτελούνται μέσω αυτής της περιόδου από σχηματισμούς του στρατού.

Παρ' όλα αυτά οι μεταθέσεις των οπλιτών παγώνουν για επιχειρησιακούς λόγους ενώ θα ήταν δυνατό προσωπικό από όλες τις μονάδες (πχ ΚΑΑΥ) ή εσωτερικού να προωθήσουν προσωπικό εφόσον οι επιχειρησιακοί το επιβάλλουν ή να διακοπούν οι εν λόγω αποσπάσεις-διαθέσεις.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτούμε:

Εμείς Απαιτούμε την Απομάκρυνση όλων των φαντάρων από τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.

Είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να έχουμε τεράστια Ανεργία στον χώρο του Τουρισμού και ο Στρατός να καλύπτει θέσεις εργασίας με τη ΔΩΡΕΑΝ εργασία των φαντάρων.
Να γίνουν τώρα Προσλήψεις Πολιτικού Προσωπικού.
Αυτή την κατάσταση ακραίας εκμετάλλευσης Αμφισβητεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με συγκεκριμένες κινηματικές πρωτοβουλίες.
Καλούμε σε κοινή πάλη τα σωματεία, τους εργαζόμενους και την νεολαία.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου