Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ο Συνωστισμός και ο Κορονοιός μας απειλεί στη γιορτή της Αγίας Μαρίνας- Το ΠΝ θα οργανώσει μεγάλες εκδηλώσεις στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΘΑΝ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καταγράφει τις έντονες ανησυχίες ναυτών που υπηρετούν στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού / Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού ή πιο απλά Αγία Μαρίνα και των γονιών τους.
Θυμίζουμε:
Μια κατασκήνωση του Πολεμικού Ναυτικού όπου κάθε καλοκαίρι μεγάλος αριθμός ναυτοδιόπων και υπαξιωματικών στέλνονται για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα προκειμένου να στελεχώσουν πόστα! 
Χιλιάδες παραθεριστές/-τριές επισκόπτονται το θέρετρο κατά το θέρος προκειμένου να απολαύσουν διακοπές σχεδόν τζάμπα. 
Κάθε χρόνο όμως το θέρετρο ανοίγει και για πολίτες, για την γιορτή της Αγίας Μαρίνας (17 Ιουλίου), οι οποίοι το επισκέπτονται για να προσκυνήσουν και να παρακολουθήσουν την λειτουργία στο ιστορικό εκκλησάκι. 
Αυτή η χρονιά όμως είναι διαφορετική για όλους, αφού λόγω του Covid-19, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. 
Πως σκοπεύει λοιπόν φέτος η ΝΒΝΕ να χειριστεί τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας; 
Θα επιτρέψει στο κοινό να επισκεφτεί τη βάση για προσκύνημα ή θα ανοίξει κανονικά εκθέτοντας και ναυτοδίοπους και υπαξιωματικούς στον κίνδυνο να κολλήσουν COVID19; 
Να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται και πληθαινονται...
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι διαταγές αντιμετώπισης του Κορονοιού ήταν προσχηματικές και αποσκοπόυσαν μόνο στο να διαφυλάξουν τους Στρατιωτικούς και τα προνόμια τους.
Εγκλώβισαν και φυλάκισαν 2,5 μήνες τους στρατευμένους στα στρατόπεδα ενώ άφησαν τους Στρατιωτικούς να μπαινοβγαίνουν σε αυτά και να απολαμβάνουν ένα καθεστώς λειτουργίας των μονάδων με Προσωπικό Ασφαλείας.
Στην συνέχεια, το μόνο που ενδιέφερε το Υπουργείο Άμυνας είναι να ανοίξει τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Και ενώ το ΓΕΕΘΑ έβγαλε διαταγή στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις να μπαίνουν μόνο όσοι δικαιούνται οίκημα και να μην υπάρχουν επισκέπτες, το ΓΕΣ και το ΓΕΝ την "έγραψε στα παλιά του τα άρβυλα".
Το στρατιωτικό κατεστημένο εφαρμόζει μόνο όποια διαταγή τους βολεύει και εκθέτει την Υγεία και την Ζωή των στρατευμένων και των κατώτερων στελεχών σε μεγάλο κίνδυνο για να εξασφαλίσει τα Δωρεάν μπάνια εν ενεργεία και απόστρατων στρατιωτικών! 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Απαιτεί να μην γίνουν φέτος εορταστικές εκδηλώσεις.
Απαιτούμε να πάρουν υπεύθυνα θέση το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΑ...
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου