Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Λέσχες Αξιωματικών: άλλα στομάχια οι Στρατηγοί και άλλα οι χαμηλόβαθμοι!

Τα τρελά του Στρατού και τα παράλογα της Ιεραρχίας αποδεικνύουν τα όσα συμβαίνουν στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τις Λέσχες Αξιωματικών.

Ο Στρατός που προπαγανδίζει ότι όλοι είναι ίσοι αποκαλύπτεται ως ο κρατικός θεσμός που κυριαρχούν τα κατοχυρωμένα κατηγοριοποιημένα προνόμια, με τις Διακρίσεις να είναι ουσιαστικές, οφθαλμοφανείς και ανυποχώρητες απέναντι στους φαντάρους.

Την ώρα επομένως που το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ λαμβάνει συνεχείς αγωνιστικές πρωτοβουλίες ενάντια στην εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων και την καταστροφή θέσεων εργασίας από τον Στρατό με την απλήρωτη εργασία των στρατιωτών....

Και ενώ η ΠΟΕΣ, η Ομοσπονδία των Στρατιωτικών σφυρίζει αδιάφορα παρά τα καλέσματα μας να πάρει θέση...

Ή το ΚΚΕ που λέει ότι υπεραμύνεται τα δικαιώματα των φαντάρων, αλλά μπροστά στην Καλοπέραση των Στρατιωτικών βαράει Προσοχή!!!

Την ίδια λοιπόν περίοδο έρχονται στο προσκήνιο αναρτήσεις που κάνουν λόγο για το Αυτονόητο:

"η ΛΑΦ Θεσσαλονίκης και πάλι πρωτοτυπεί.

Σύμφωνα λοιπόν με δικαιούχους θαμώνες, το μενού έχει εξελιχθεί προς το καλύτερο, συμπεριλαμβανομένων και πιάτων που μέχρι τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να γευθούν τα απλά στελέχη, παρά μόνο σερβιριζόταν σε υψηλές παρουσίες όπως Αρχηγούς, Υπουργούς κλπ.

Πλέον τα απλά στελέχη και όλοι οι δικαιούχοι θαμώνες, μπορούν να γευθούν και υπέροχες γκουρμέ συνταγές, όπως η πολιτική και στρατιωτική τους ηγεσία".

Εμείς Απαιτούμε την Κατάργηση των Προνομίων σε όλα τα επίπεδα.

Και στον στρατό.
Οι Λέσχες Αξιωματικών και οι Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις πρέπει να ανοίξουν στον λαό, να προσφέρουν τις φθηνές υπηρεσίες τους σε όλους και να εργάζεται Αποκλειστικά Πολιτικό Προσωπικό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου