Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Συνάδελφε, Μαζί θα παλέψουμε ενάντια σε Καψόνια, Κορονοιό και Πόλεμο! Μην ψαρώνεις!

Συνάδελφοι Μην Ψαρώνετε-Υπάρχει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - elaliberta.gr
Συνάδελφε, Μαζί θα παλέψουμε ενάντια σε Καψόνια, Κορονοιό και Πόλεμο! Μην ψαρώνεις! 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι στο πλευρό σου!
To ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ και η Κατάσταση Επιβίβασης αντιστοιχούν σε 4κλινη καμπίνα-Ζήτησε τη. Μην υποκύψεις στην Αυθαιρεσία των εφοπλιστών!
Η ίδια η καθημερινότητα του στρατού θα σου δείξει πως μπορείς να αντισταθείς σε ό,τι υπονομεύει την υγεία και την αξιοπρέπεια σου. Η σειρά σου, η σειρά του Ιουνίου, έχει να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα της πανδημίας, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση όλων των πρωτόγνωρων μέτρων με ή χωρίς καραντίνα αλλά και την πίεση του φθινοπώρου και του χειμώνα.
Ο στρατός δίνει "Κιτ επιβίωσης" στους νεοσύλλεκτους και διαστρεβλώνει τα γεγονότα λέγοντας πως αντιμετώπισε την πανδημία. Τίποτα δεν αντιμετώπισε. Όταν άρχισε η πανδημία οι στρατιώτες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα στρατόπεδα της παραμεθορίου και όλης της Ελλάδας χωρίς μάσκες, αντισηπτικά και μέτρα προφύλαξης. Απομόνωσε τους φαντάρους με σχεδόν δίμηνη φυλάκιση στις διάφορες μονάδες και στρατόπεδα δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα συμφόρησης ενώ τα στελέχη έβγαιναν κανονικά εκθέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο τους εσώκλειστους φαντάρους. 
Οι άδειες αποσυμφόρησης δόθηκαν μόνο μετά την πίεση που άσκησαν οι φαντάροι, οι γονείς και το Δίκτυο Σπάρτακος.  Τα προβλήματα τα έλυσαν οι φαντάροι, με αλλεπάλληλες καταγγελίες από όλη τη χώρα, με πάνω από 100 στρατόπεδα να στηρίζουν και να δομούν το Δίκτυο Σπάρτακος, δηλαδή τους ίδιους τους τους εαυτούς. 
Όσα καθαριστικά βρέθηκαν τα απαίτησαν οι ίδιοι οι φαντάροι. Πολλές απολυμάνσεις έγιναν ύστερα από παράπονα τους και καταγγελίες τους στις διάφορες μονάδες. Η αδιαφορία των στελεχών έμαθε στους φαντάρους ότι τα προβλήματα τους μπορούν να τα λύσουν μόνο όλοι μαζί. Τους έμαθε να βγαίνουν στην αναφορά και να απαιτούνε. Τους έμαθε αυτό που χρόνια λέει ο Σπάρτακος, ότι είναι πολίτες με στολή!  Για αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι την πανδημία θα την αντιμετωπίσεις εσύ και η σειρά σου! Οι ίδιοι οι φαντάροι, οι γονείς, το κίνημα έξω και μέσα από το στρατό. Όλοι αυτοί οι φαντάροι άμεσα ή έμμεσα ήρθαν σε επαφή με το κίνημα των φαντάρων. Από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την πύλη. Μην ψαρώσεις. Μίλα με τους γύρω σου, ζητά τουλάχιστον αυτά τα προβλεπόμενα. Μάσκες γάντια και αντισηπτικά. Εσύ θα κάνεις τις δουλειές του στρατοπέδου, θα ζεις και θα εργάζεσαι εκεί μέσα. Είναι δικαίωμα σου να είσαι προστατευμένος. 
Συνάδελφε, πρέπει να Αγωνιστείς, να Διεκδικήσεις. Μην κάνεις Υπομονή, θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μην σκύψεις το κεφάλι και Υποταχθείς, αυτό θέλουν. Το καλοκαίρι είναι οι πιο δύσκολοι μήνες. Αν δεν τους Αντισταθούμε στην Εργασιακή Εκμετάλλευση, την Καταπίεση και τις Απειλές τους, θα μας λιώσουν στις αγγαρείες, τις υπηρεσίες, την σκοπιά.  Απαιτούν από εμάς να είμαστε Στρατιωτάκια Ακούνητα και Αγέλαστα, Αναλώσιμοι για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα που αρπάζουν οι EXXON-MOBIL, TOTATL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης, απειλώντας με ανεπανόρθωτη καταστροφή το Περιβάλλον, απειλώντας τους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία με διακρατική πολεμική σύγκρουση. Θέλουν από εμάς να Κυνηγάμε Πρόσφυγες που δημιουργούν με τους βρώμικους πολέμους τους, να "Σπάμε" απεργίες των εργαζομένων όπως προβλέπουν τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας που θεωρούν τον κόσμο της εργασίας, τη νεολαία, τους πρόσφυγες-μετανάστες και τις μειονότητες "Ασύμμετρες Απειλές"!
Απαίτησε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, βγες παραπονούμενος στην αναφορά και θα δεις πόσο πολύ φοβούνται τη δημόσια και τη συλλογική αυτή διεκδίκηση. Φοβούνται να εκθέτουν οι φαντάροι τα προβλήματα τους. Προστάτεψε τον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου. Μην ψαρώνεις! Καλούμε φαντάρους και γονείς σε μαζική-μαχητική συμμετοχή στο Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια σε Πόλεμο, Εθνικισμό και Φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  
diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου