Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Συγκλονιστικό βίντεο: "Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί, είναι δολοφόνοι, είναι κακοποιά στοιχεία"

Συγκλονιστικό βίντεο: "Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί, είναι δολοφόνοι, είναι κακοποιά στοιχεία"
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ 
Με λυγμούς και σπαρακτικές φωνές συνοδεύει το οπτικό υλικό που ανέβασε χρήστης του facebook και αναφέρεται στους "δολοφόνους μπάτσους του Χρυσοχοϊδη".
Δύσκολα μπορούμε να περιγράψουμε, χωρίς να αδικήσουμε τα όσα παρουσιάζονται στο βίντεο που παραθέτουμε.
Εκτός των άλλων όμως, το συγκεκριμένο βίντεο κάνει ρόμπα το Σωματείο Ειδικών Φρουρών τον πρόεδρο του Βασίλη Ντούμα καθώς και τον νομικό τους συμπαραστάτη βουλευτή της ΝΔ Θανάση Πλεύρη, οι οποίοι από χτες το βράδυ έχουν πάρει σβάρνα όλα τα ΜΜΕ παρουσιάζοντας ένα εγκεφαλικό τους κατασκεύασμα σαν γεγονός.
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω, κατέθεσαν μηνυτήριο αναφορά σε βάρος ενός υπαστυνόμου, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ενώ του είχε ανατεθεί η προστασία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην χθεσινή πορεία, αυτός "απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης".
Με ανακοίνωσή του ο Σύριζα κάνει λόγο για "Χυδαίο ψέμα περί «αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου»", ενώ το ρεπορτάζ της "ΕφΣυν" -απ' όπου απαλλοτριώσαμε και το παρακάτω βίντεο βάζει ταφόπλακα σ' αυτή την κακοστημένη προβοκάτσια.
Στο βίντεο που σύμφωνα με την εφημερίδα παρουσιάζει την στιγμή του χθεσινού περιστατικού "δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς κουκουλοφόρος και ο υπαστυνόμος δεν ασκεί σε καμία στιγμή βία".
(Αλήθεια, όλα τα ΜΜΕ που έσπευσαν να υιοθετήσουν τα λεγόμενα του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, θα αποκαταστήσουν τώρα την αλήθεια; Πλάκα κάνουμε φυσικά ...)
Το ποιο σημαντικό όμως είναι οι λυγμοί της γυναίκας που παρουσιάζει τα δρώμενα και συνοψίζονται στην διαπίστωσή της της: "Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί, είναι δολοφόνοι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου