Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Στο πεντάγωνο εισέβαλε ο...κορωνοϊός.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητεςΣύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας armyvoice.gr και καταγγελίες του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, 13 κρούσματα σε ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ και ΥΠΕΘΑ εντοπίστηκαν με τεστ αντισωμάτων, που έγινε σε εθελοντές στις αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα με κατεπείγον σήμα της διεύθυνσης Υγειονομικού, στις 13 Ιουλίου, το τεστ αντισωμάτων βγήκε θετικό για 13 άτομα τα οποία και κλήθηκαν να επικοινωνήσουν άμεσα με τις υγειονομικές υπηρεσίες. Ενδεχομένως να ήταν ασυμπτωματικά κρούσματα στο στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ σε στελέχη του ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ σε εθελοντική βάση από την πρώτη έως και τις 3 Ιουλίου.
Για μια ακόμη φορά η προπαγάνδα του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την αντιμετώπιση του Κορωνοιού δέχεται ισχυρά πλήγματα. Υποστηρίζει ότι τα μέτρα του είχαν επιτυχία γιατί πολύ απλά δεν γινόντουσαν τεστ, και όταν αυτά έγιναν εντοπίστηκαν τα κρούσματα.
Το Υπουργείο Άμυνας επέτρεψε στους στρατιωτικούς να μπαινοβγαίνουν στις μονάδες και να απειλούν την υγεία των φαντάρων που είχε σε Καραντίνα για 2.5-3 μήνες καθώς τα περισσότερα κρούσματα αφορούσαν στελέχη.
Η υγειονομική κατάσταση στις μονάδες είναι γνωστή και η υγεία των φαντάρων εκτεθειμένη.
Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των φαντάρων!
Καλούμε τους/τις αναγνώστες/τριες της σελίδας που είναι φαντάροι ή έχουν επικοινωνία με φαντάρους και έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά ανυπαρξίας υγειονομικών μέτρων να μας στείλουν μήνυμα ώστε να δημοσιεύσουμε τα περιστατικά.

1 σχόλιο:

  1. Οποιος Κολησε απο τον Ιο εχει να κανει επειδη μιλησε με εναν αξιωματικο που εχει παει στο εξωτερικο και δεν πηρε τα μετρα που επρεπε,γιατι νιωθει ανωτερος απο ολες της φυλες,θελει μεγαλη προσοχη που η περισοτερη δεν τηρουν την μασκα και την καθαριοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή