Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΕΤΧ ΠΑΤΡΑΣ: Φυλάκιση 10 φαντάρων χωρίς λόγο και αιτία

Μαζική Επιστολή Καταγγελίας
Εξοργισμένοι είναι οι φαντάροι με την συμπεριφορά συγκεκριμένου στελέχους που έγινε αιτία για την αυστηρή τιμωρία τους, χωρίς λόγο και αιτία, σήμερα 23/9/20.
Έγινε φυλάκιση 2 ημερών στους στρατιώτες του ΚΕΤΧ οι οποίοι ήταν με διανυκτέρευση εκτός στρατοπέδου και το πρωί το στέλεχος έστειλε αναφορά -την οποία αμφισβητούν οι συνάδελφοι- προς τη Διοίκηση του ΚΕΤΧ.
Οι 10 αυτοί στρατιώτες θεωρήθηκε ότι αργούσαν επανειλημμένα. 
Πολλοί από τους στρατιώτες που σύμφωνα με την αναφορά του στελέχους παρουσιάζονται ότι άργησαν, θεωρούν ότι έχει γίνει παρεξήγηση και μιλούν για λάθος. Τουλάχιστον...
Το στέλεχος δήλωσε στην αναφορά ότι οι στρατιώτες αντί να περάσουν την πύλη στις 6.00 ακριβώς το πρωί,  πέρασαν την πύλη στις 6.10 π.μ., ενώ όλοι μας ήμασταν στις 6.00 π.μ. ακριβώς έξω από την πύλη και εκείνη την στιγμή γινόταν θερμό μέτρηση βάση πρωτοκόλλου λόγω COVID19, με αποτέλεσμα να περιμένουμε όλοι οι στρατιώτες στην ουρά. 
Αυτές οι πράξεις είναι απαράδεκτες.
Στο ΚΕΤΧ υπάρχει Αδικία και μεγάλη Ανισότητα.
Η μαζική τιμωρία των συναδέλφων σκοπεύει στο να βολεύονται τα βύσματα του στρατοπέδου κάθε μέρα με εξόδους, επειδή λόγω απολύσεων παλαιών σειρών θέλει συγκεκριμένος Λόχος να χώνει άδικα και να μην δίνει την έξοδο των στρατιωτών που νόμιμα την δικαιούνται. 
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του στελέχους θίγει την Τιμή και την Αξιοπρέπεια των συναδέλφων.
 Ζητούμε την άμεση παρέμβαση.
Να σβηστούν τώρα οι άδικες ποινές.
Δεν πάει άλλο με αυτές τις συμπεριφορές στελεχών.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου