Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Υποχρεωτική Στράτευση στα 18: μέτρο Ισότητας ή βίαιο Ταξικό Μέτρο εναντίον των Νέων Λαϊκών Οικογενειών.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την πρώτη στιγμή περιέγραψε ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ως μια ακραία προσπάθεια στρατιωτικοποίησης με σκοπό την οικοδόμηση του Ισραήλ των Βαλκανίων.
Την εκτίμηση μας αυτή δικαιώνουν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού καθώς τόνισε ότι είναι "Υπό εξέταση η υποχρεωτική στράτευση στα 18" και "Ανοιχτό το θέμα της αύξησης της θητείας, μέχρι 12 μήνες το ανώτερο".
Όπως είπε υπάρχει το παράδειγμα χωρών όπως η Κύπρος και το Ισραήλ όπου το μέτρο ισχύει, δημιουργεί συνθήκες ισότητας στους στρατεύσιμους, αν και καθυστερεί κατά ένα χρόνο την είσοδο στο πανεπιστήμιο.
“Κοιτάμε όλες τις πτυχές της θητείας” αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η θητεία δεν πρόκειται να αυξηθεί πέραν των 12 μηνών, αλλά και αυτό το θέμα είναι ανοιχτό, δεν υπάρχει απόφαση ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:
Καταρχήν, είναι κοινό μυστικό ότι στην Κύπρο, οι γόνοι των υψηλών και μεσαίων στρωμάτων δεν υπηρετούν στα 18 τους χρόνια, αλλά με διάφορες μεθοδεύσεις φεύγουν για σπουδές στο εξωτερικό. 
Δεύτερον, η Κύπρος είναι το μοναδικό κράτος, που ενώ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και είναι η μισή σχεδόν κατεχόμενη, έχει απαλλάξει της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας τους εφοπλιστές και τους γόνους τους.
Τρίτον, η Υποχρεωτική Στράτευση στα 18 είναι ένα βίαιο κατασταλτικό μέτρο που αποσκοπεί στην στράτευση των φτωχών νέων σε όσο το δυνατόν πιο μικρή ηλικία. 
Το αστικό σύστημα εξουσίας εκτιμά ότι οι φτωχοί νέοι που θα πηγαίνουν στρατό μετά το σχολείο θα είναι πιο πειθαρχημένοι, υπάκουοι, αφού δεν θα έχουν την κοινωνικοποίηση και τις παραστάσεις κινηματικής δράσης και αμφισβήτησης που μπορούν να προσφέρουν τα χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών. 
Τέταρτον, τονίζουμε ότι το μέτρο αυτό αφορά την Στράτευση των φτωχών νέων καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση αν εφαρμόσει αυτό το μέτρο συνολικά, θα στερηθεί της παρουσίας των μορφωμένων και εργασιακά ειδικευμένων νέων.
Και όλοι γνωρίζουν ότι ο Στρατός θα γκρεμιστεί ως χάρτινος πύργος σε αυτή την περίπτωση. Ένας γιατρός χωρίς τους στρατιώτες γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, πολιτικούς μηχανικούς, γνώστες Η/Υ και τόσων άλλων ειδικοτήτων!
Πάντα, η ΟΝΝΕΔ και η ΝΔ όταν μιλούν σε Στράτευση στα 18, για την εφαρμογή αυτού του ελεεινού-αντιδραστικού μέτρου, μιλούν για την ευέλικτη εφαρμογή του.
Πέμπτον, η εξαγγελία για Στράτευση στα 18 της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη, ακολουθεί τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στρατό, που φρόντισε να εξασφαλίσει στα ανώτερα και μεσαία στρώματα να εξαγοράζουν την Στρατιωτικής τους θητεία στα 32 τους χρόνια.
Στην ίδια κατεύθυνση Διαιώνισης και Εμβάθυνσης της Κοινωνικής Αδικίας και Ανισότητας είναι και οι ιδέες του Κ.Μητσοτάκη για Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας στους 12 μήνες για τον Στρατό Ξηράς.
Είναι ένα ακόμη μέτρο που θα εντείνει την βυσματοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις.
Όλοι γνωρίζουν ότι το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία είναι τα αγαπημένα Όπλα των βυσμάτων, της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ.
Πολύ καλύτερες συνθήκες και πολύ μικρότερη θητεία.
Οι σμηνίτες και οι ναύτες έχουν στα χαρτιά περισσότερους μήνες να υπηρετήσουν (2 και 3 μήνες αντίστοιχα), αλλά στην πραγματικότητα κάνουν και τώρα Μικρότερη Θητεία.
Όλες οι μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας είναι χαρακτηρισμένες ως μονάδες της Παραμεθορίου.
Άρα, υπηρετείς στον Σκαραμαγκά και δικαιούσαι κάθε μήνα 10 ή και 15 μέρες Άγραφης Άδειας, τα γνωστά OFF.
Δηλαδή σε εκτός από τη μεγαλύτερη Άδεια Απολύσεως (30), θα λάβει για ένα διάστημα 10 μηνών 100 με 150 μέρες άγραφης άδειας!
Δηλαδή, η 12μηνη θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό μεταφράζεται από 4,5 έως 6 μήνες Άδεια (υπολογίστε και τη μεγάλη Άδεια Ορκωμοσίας)!!!
Αυτή είναι η Ισότητα που περιγράφει ο Κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ...
Η κυβέρνηση της ΝΔ συγκροτεί έναν ακόμη μεγαλύτερο Στρατό Φτωχών, είτε κάνουν την Υποχρεωτική θητεία είτε προσληφθούν ως Μισθοφόροι Στρατιώτες, Πραιτοριανοί εναντίον του κόσμου της εργασίας, κυνηγοί Προσφύγων/Μεταναστών, κρέας στα κανόνια τους για τις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα, με ρόλο Χωροφύλακα των αγωγών, εξεδρών άντλησης φ.α και πετρελαίου, αλλά και Φρουροί των επενδύσεων τους εντός και εκτός συνόρων. Η συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις περιγράφεται ως "εθνική ανάγκη", καθώς είναι το αίμα μας το αντίτιμο που καταβάλλει η αστική τάξη για να αρπάξει μερίδιο από την λεηλασία των λαών!
Ενός κράτους Άμυνας/Ασφάλειας που ολοένα και περισσότερο μοιάζει στο Ισραήλ, με τον μεγαλύτερο αριθμό Αστυνομικών-Συνοριοφυλάκων-Στρατιωτικών στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Καλούμε την Νεολαία σε μαζικό και αποφασιστικό αγώνα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και φασισμό.
Καλούμε την νεολαία να αγωνιστεί ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας. Απαιτούμε άμεση Μείωση στους 6 μήνες.
Καλούμε την νεολαία να αγωνιστεί ενάντια στην Υποχρεωτική Στράτευση των νέων Ανδρών και Γυναικών στα 18, την ίδια περίοδο που δίνουν τη δυνατότητα στους γόνους των πλουσίων να Εξαγοράσουν τη Θητεία!
Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί στην τεράστια αυτή Ταξική Επίθεση.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πιστεύει ότι το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να παρέμβει τώρα. Προβάλλοντας την ανάγκη Κοινού Διεθνιστικού εργατικού αγώνα σε Ελλάδα και Τουρκία. Απάντηση μας η συναδέλφωση Ελλήνων και Τούρκων Φαντάρων.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ στις ΑΟΖ και τα Ενεργειακά Κοιτάσματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας-ΝΑΤΟ ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου