Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ούτε πνιγμένους, ούτε φυλακισμένους Κάτω τα χέρια από τους κατατρεγμένους

Ούτε πνιγμένους, ούτε φυλακισμένους
Κάτω τα χέρια από τους κατατρεγμένους
Σε οργανωμένο σχέδιο αποδεικνύεται η δημιουργία μόνιμων κλειστών κέντρων κράτησης από την Κυβέρνηση. Κάνουν την κρίση, τη φωτιά και την απελπισία για ακόμα μια φορά ευκαιρία πολλών εκατομμυρίων μέχρι το 2025!!
Το Υπουργείο θέλει πάση θυσία από την αρχή του χρόνου να δημιουργήσει κλειστά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τώρα βαφτίζοντας τρομοκράτες ανθρώπους που αντιστάθηκαν στον εγκλεισμό τους βρίσκει το πάτημα για να οξύνει ακόμα περισσότερο τον μισαλλόδοξο, ρατσιστικό της λόγο για να περάσει στα ψηλά η πιο σοβαρή είδηση!
Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση με τίτλο: ν Προϋπολογισμό Εξόδων του Ε.Φ. 1055-203 «Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο» του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που αφορά την μίσθωση γεωτεμαχίων στη περιοχή ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ του δήμου Μυτιλήνης , για τα οικονομικά έτη 2021, 2022, 2023, 2024 και 2025. (https://cutt.ly/rfSdHWI)
Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 2.200.000 ευρώ. Ποσό που θα μπορούσε να διατεθεί για την ασφαλή μεταφορά, ένταξη και πρόνοια των προσφύγων στην ενδοχώρα.
Παράλληλα οι χώρες τις Ε.Ε συναινούν πλήρως στις πολιτικές εγκλεισμού καθώς δε γίνεται καμία πραγματική συζήτηση για την αποδοχή άμεσα χιλιάδων αιτούντων διεθνούς προστασίας που επιθυμούν να μεταβούν στις χώρες της Ευρώπης. Αυτής της Ευρώπης που συναινεί χρόνια τώρα μέσω τους Ευρωστρατού και του Νάτο σε πολεμικές επιχειρήσεις στις χώρες από όπου ξεριζώθηκαν. 
Τι κάνουν οι χώρες τις Ε.Ε (Αυστρία, Γερμανία, Δανία, Φινλανδία, Πολωνία και Σουηδία); Στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια σκηνές, κρεβάτια και κουβέρτες για τη νέα φυλακή.
Η Ευρώπη- Φρούριο αυξάνει τις δολοφονίες και τις φωτιές, όχι την ανθρωπιά και την αποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου