Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας (ΚΕΣΝ): Ακροδεξιά προπαγάνδα για τους "Ληστοσυμμορίτες και τους Προδότες πολιτικούς"!

Αναρωτιόμαστε:
Ισχύουν αυτά ; Είναι αλήθεια όσα καταγγέλλονται;
Τα γνωρίζει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας; 
Και αν τα γνωρίζουν τι κάνουν τόσο καιρό;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θέλω να καταγγείλω την ακραία κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Στρατονομίας Καρδίτσας, καθώς εν μέσω πανδημίας, με θετικό κρούσμα εντός στρατοπέδου, ο τρόπος αντιμετώπισης προκαλεί ανησυχία.
Ορισμένα άτομα απομονώθηκαν και υποβλήθηκαν μεν σε τέστ, το οποίο ήταν αρνητικό, χωρίς όμως να υποβληθούν σε δεύτερο. 
Επίσης τα μέτρα προφύλαξης διήρκεσαν το πολύ 2 εβδομάδες. 
Η εκπαίδευση συνεχίζεται ακάθεκτα, ενώ μάσκες χρησιμοποιούνται μόνο στην αναφορά και στην επιθεώρηση θαλάμων, γάντια ακόμα και για τις καθαριότητες όποτε και αν. 
Όπως ανέφερα η εκπαίδευση συνεχίζεται ακάθεκτα με τις αποστάσεις να μην τηρούνται συνεχώς, καθώς είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τηρηθούν, αφού και στους θαλάμους υπάρχει συμφόρηση.
Ένα ακόμα ζήτημα που χρήζει αναφοράς είναι η καθημερινή ομιλία Αξιωματικού του Κέντρου Στρατονομίας όπου θίγει, με εξαιρετικά βίαιο και ακραίου τρόπο, πολλά κοινωνικά πολιτικά και στρατιωτικά θέματα παίρνοντας θέση σε αυτά. 
Πολλές φορές ο ίδιος Αξιωματικός έχει αναφερθεί προσβλητικά προς τους στρατιώτες αποκαλώντας τους: 
''καμμένα χαρτιά', 
γαλακτοκομικά προϊόντα, 
ότι δεν έχουν μέλλον και δεν πρέπει να έχουν όνειρα, 
ότι είναι καταδικασμένοι". 
Όλα αυτά με αφορμή την πτώση των βάσεων των πανεπιστημίων (που δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της ανάλυσης του θέματος στην αναφορά του κέντρου), αλλά και για πολλά άλλα. 
Τις προάλλες 3 άτομα έπεσαν κάτω λόγω της ορθοστασίας και του ήλιου και το γεγονός αυτό δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ταραχή. 
Ίσα ίσα ακούστηκε μια φωνή 'έλα έλα δεν έγινε κάτι μαζέψτε τον'. Στρατιώτες έπεφταν κάτω ο ένας μετά τον άλλον αφού η ομιλία του Αξιωματικού είναι ατελείωτη καθημερινά. 
Επίσης η αναφορά από τον ίδιο και η προσβολή ως προς τη νεολαία, το γυναικείο φύλλο αλλά και η αθυροστομία που οι στρατιώτες του Κεσν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται καθημερινά δεν έχει τελειωμό. 
Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να δέχεται και να ακούει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. 
Τέλος θέλω να αναφέρω ότι δεχθήκαμε ρητά εντολή να αναφωνούμε συνθήματα με ύβρεις προς την Τουρκία, 
όπως γαμιετ@ η Τουρκία 
και άλλα συνθήματα όπου διασπείρουν μίσος και δεν έχουν θέση στον ελληνικό στρατό.

Εφτά (7) χρόνια μετά τη δολοφονία του Φύσσα και ενώ η Δίκη της Χρυσής Αυγής φτάνει στο τέλος, διαπιστώνουμε ότι η εθνικιστική προπαγάνδα και ο φασισμός είναι συστατικό τμήμα του Στρατού, ιδιαίτερα των πιο κατασταλτικών μονάδων του.
Το 2013, όταν ο στρατός έκανε έρευνα για την διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις, ο τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, μιλούσαν για πόρισμα με λευκές σελίδες...
Εφτά χρόνια μετά, Αξιωματικός στην Αναφορά μιλά για "ληστοσυμμορίτες" και Προδότες πολιτικούς που δεν αντιμετωπίζουν αποφασιστικά τον Ερντογάν"...
Βεβαίως, ο ΑΝΥΕΦΑ Αλκιβιάδης ήταν αυτός που θα εκπροσωπούσε τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη στις Γιορτές του Μίσους στο Γράμμο και στο Βίτσι...
Αποπκαλύπτοντας ότι όχι μόνο υπάρχει Ανοχή στον φασισμό, αλλά η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ σπρώχνει την κοινωνία στον εκφασισμό.
Άραγε, το ΓΕΣ αισθάνεται την ανάγκη να διερευνήσει τις καταγγελίες;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου