Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ. του Χρυσοχοίδη: Απειλεί μαθητές με φυλάκιση και κράτηση με Ποινικούς! Αυτούς λέει το ΚΚΕ "του λαού παιδιά"!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη και της ΝΔ, που διαμονοποιεί την νεολαία φορτώνοντας της την ευθύνη για τα δικά της λάθη με τον Κορονοιό και την ξυλοφορτώνει με τα ΜΑΤ στις πλατείες...
Στέλνει την Αστυνομία να Τρομοκρατήσει και να Απειλήσει για να σπάσει Καταλήψεις που γίνονται από τους μαθητές για να προστατεύσουν την υγεία τους...
Με τους Αστυνομικούς, που το ΚΚΕ  χαρακτηρίζει όπως και τους στρατιωτικούς, "του λαού παιδιά" και συναντιέται με τις ηγεσίες τους σε σειρά πόλεων αναδεικνύοντας τα αιτήματα τους...
Αδιάφορο αν σκότωσαν στον Βόλο, αν είναι οι Δυνάμεις Καταστολής του πιο αδίστακτου κράτους Άμυνας Ασφάλειας στην περιοχή των Βαλκανίων, αν η επιλογή ένταξης στα Σώματα Ασφαλείας είναι μια επιλογή βολέματος και ενεργούς ταύτισης με την καταπολέμηση των ασύμμετρων απειλών, δηλαδή το εργατικό κίνημα, τους πρόσφυγες-μετανάστες, την νεολαία και τις μειονότητες!
Στο βίντεο, μεταξύ άλλων, ακούγονται και τα εξής αδιανόητα από τους ενστόλους:
“Όποιος είναι στην κατάληψη θα πρέπει να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου. Εσείς κάνετε κατάληψη; Είστε υπερήφανοι για τα αιτήματα σας; Άρα θα πρέπει να δώσετε τα ονόματα σας. Θα πάτε εσείς κατηγορούμενοι. Ποιοι άλλοι θα πάνε; Οι γονείς σας. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Δηλαδή θα πρέπει να πάμε από τα σπίτια σας να πάρουμε και τους γονείς σας”.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο


“Από εκεί και πέρα υπάρχει ποινική διαδικασία που κρατάει χρόνια. Θα έχετε δικηγόρο; Πόσο κάνει ο δικηγόρος; Κάθε παράσταση στα δικαστήρια κοστίζει 500 ευρώ”
“Aυτά όλα τα ποινικά έχουν μία διαδικασία και επειδή αυτή η διαδικασία καθυστερεί να μην έχετε κάποια προβλήματα και στη συνέχεια. Θα σας λερωθεί το ποινικό μητρώο. Και είναι κρίμα. Όλα διαδίδονται, όλα μαθαίνονται”.
“Όταν μπαίνεις στο κρατητήριο, θα πας με ποινικούς κρατούμενους. Δεν είναι έτσι απλά. Αν είσαι κρατούμενος, είσαι κρατούμενος. Δεν είσαι κρατούμενος καλός και κρατούμενος κακός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου