Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Καμιά μέριμνα για τους φαντάρους στο Καλπάκι-Δεν είμαστε τα Σκλαβάκια σας

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φτάνουν συνεχώς επιστολές με καταγγελίες των φαντάρων που υπηρετούν στο Στρατόπεδο Λορέντζου Μαβίλη, στο Καλπάκι Ιωαννίνων. 
Δεν υπάρχει καμιά μέριμνα για τους φαντάρους. Οι συνάδελφοι καταγγέλλουν ότι μεταξύ άλλων το στρατόπεδο δεν έχει μηχανήματα. Παράλληλα έχει τύχει να είναι εξοδούχοι οι συνάδελφοι που κάνουν υπηρεσία σε κυλικείο και ΚΨΜ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόσβαση σε νερό και πρόχειρο. 
Επίσης για εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο δεν έχουν δοθεί τιμητικές και σε κάποιους που δόθηκαν αυτή την στιγμή κόβονται λόγο αποσπάσεων. 
Ταυτόχρονα υπάρχει η απαίτηση για διπλουπηρεσίες λες και Σειρές Κατάταξης όπως η 364 και η 365 δεν έχουν περάσει του κόσμου τα δεινά. 

Απαιτούμε να σέβονται τα δικαιώματα μας. 

Και ποτέ να μην ξεχνούν την τεράστια ταλαιπωρία μας σε αυτή την διαβολο-θητεία με την εμπλοκή μας στα δραματικά γεγονότα στον Έβρο, τον Εγκλεισμό μας για μήνες λόγω Κορονοιού όταν οι στρατιωτικοί έκαναν πολύ λιγότερες υπηρεσίες και μπαινόβγαιναν ελεύθερα στη μονάδα, τους πολεμικούς συναγερμούς και τις ασκήσεις. 

Δεν δεχόμαστε να είμαστε οι Αναλώσιμοι για τις ΑΟΖ και τα κοιτάσματα που μας απειλούν με πόλεμο αλλά οι εταιρείες προσδοκούν τεράστια κέρδη αδιαφορώντας επιπλέον για την τεράστια Οικολογική Καταστροφή. 

Δεν είμαστε τα σκλαβάκια τους για να μας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον αδίστακτο τρόπο.
Στρατόπεδο Λορέντζου Μαβίλη, Καλπάκι Ιωαννίνων: στο Απροχώρητο η κατάσταση για τους σκλάβους φαντάρους
Στο απροχώρητο η κατάσταση στο στρατόπεδο Λορέντζου Μαβίλη στο Καλπάκι Ιωαννίνων!!! 
Αρκετοί στρατιώτες αποχωρούν με αποσπάσεις την ιδία ώρα που οι φαντάροι δεν επαρκούν να καλύψουν τις υπηρεσίες του στρατοπέδου!! 
Στρατιώτες με πόστα και ταυτόχρονα υπηρεσίες και άλλοι πάλι κάνοντας διπλουπηρεσίες!! 
Οι στρατιώτες έχουν να πάρουν άδεια πριν τον συναγερμό με την Τουρκία!!! 
Οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του στρατοπέδου σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στα τόσα προβλήματα και την κούραση των στρατιωτών!! 
Δεν αρκεί αυτό αλλά αντιμετωπίζουν τους στρατιώτες ως εργάτες, μπογιατζήδες και ότι άλλη αγγαρεία προκύψει ώστε να τα κάνουμε όλα δωρεάν!!! 
Μέσα σε όλα αυτά θέλοντας να εισπράξουν τα συγχαρητήρια, εξυπηρετώντας συγκεκριμένες επαγγελματικές σκοπιμότητες, στέλνουν τους στρατιώτες σε κάθε είδους άσκηση και εκπαίδευση αγνοώντας την ήδη υπάρχουσα κούραση!!! Αντισταθείτε επιτέλους σε όλο αυτό, ενώ μας χρησιμοποιούν ως ρομποτάκια και μηχανές θέλοντας να πάρουν κάποιο μεγαλύτερο αξίωμα οι διάφοροι στρατιωτικοί "καριερίστες"! 
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου