Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Nα πάνε τα παλιόπαιδα στον Στρατό στα 18 για να μάθουν να Σέβονται!

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ-ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΑ ΧΑΚΙ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
Η ακραία αυτή διατύπωση αποτελεί στιχομυθία ανάμεσα σε Στρατιωτικό και σε γονείς που επισκέφτηκαν το στρατευμένο παιδί τους κατά τη διάρκεια της Ορκωμοσίας της Σειράς του Σεπτεμβρίου, την Παρασκευή 25/09/2020.

Προηγουμένως ο Στρατιωτικός είχε ζητήσει το κείμενο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που μοιράζαμε στους γονείς προκειμένου να δει τι γράφει.

Έφριξε όμως ο καημένος όταν είδε ότι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί μαθητές-φαντάρους-γονείς-εργαζόμενους σε αποφασιστικούς, μαχητικούς αγώνες για να μπλοκάρουμε τα πολεμοκάπηλα σχέδια της κυβέρνησης ΝΔ να επιβάλλει την Στράτευση της Νεολαίας στα 18.

Σε διάλογο που είχε με τους συγκεκριμένους γονείς επιχείρησε να τους πείσει ότι οι νέοι πρέπει να πηγαίνουν Στρατό στα 18 για να μάθουν να σέβονται.

Και μάλιστα χρησιμοποίησε το αφοπλιστικό επιχείρημα ότι σήμερα οι νέοι πηγαίνουν μεγάλοι και μορφωμένοι στον Στρατό και δεν σέβονται κανέναν:

Ούτε τον ΟΒΑ, ούτε τον Επαγγελματία Οπλίτη, ούτε τον Αξιωματικό, ούτε τον Διοικητή.

Δεν σέβονται ούτε την θρησκεία και ζητούν να δώσουν Πολιτικό Όρκο, ούτε τα «εθνικά δίκαια»!

Και όχι μόνο τα κάνουν όλα αυτά αλλά δεν μας ακούνε. Τους λέμε ότι για το καλό τους πρέπει να παραμείνουν εσώκλειστοι 3 βδομάδες στο Στρατόπεδο αλλά αυτοί ζητούν Έξοδο βλέποντας τους παλιότερους φαντάρους και τα στελέχη να «μπαινοβγαίνουν ελεύθερα». Τόσο ακραία αιτήματα είχαν οι Νεοσύλλεκτοι…

Στρατό στα 18 λοιπόν.

Για να μάθεις Πειθαρχία και Υποταγή στον Ανώτερο.

Για να μάθεις να σκοτώνεις και να γίνεις Άνδρας. Για να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα τα καψόνια –αφού για να γίνεις άνδρας πρέπει να μάθεις να υπομένεις στα βασανιστήρια και τις προσβολές-, την Αυθαιρεσία και την Ταπείνωση.

Για να δέχεσαι χωρίς αντιρρήσεις την οικονομική εκμετάλλευση και να θεωρείς ότι σου κάνουν χάρη αν δουλεύεις χωρίς πληρωμή σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις για τις ΔΩΡΕΑΝ Απολαύσεις των στρατιωτικών.

Για να δεχτείς πάνω απ’ όλα να γίνεις Κρέας στα Κανόνια για τα συμφέροντα τους, να σκοτώσεις και να σκοτωθείς για τα συμφέροντα της TOTAL, ENI, EXXON MOBIL, του Λάτση και Βαρδινογιάννη. 

Για να γίνεις Κυνηγός Προσφύγων και Μεταναστών, να στρέφεις τα όπλα ενάντια στον απεργό πατέρα σου, αδελφό και φίλο σου.

Αλλά δεν καταλαβαίνει ο κακόμοιρος Στρατιωτικός ότι προσβάλει τους γονείς που μεγάλωσαν το παιδί τους με τόσες θυσίες για να τον δουν ολοκληρωμένο και Αξιοπρεπή Άνθρωπο. Και δε θέλουν ο Στρατός να τους επιστρέψει το παιδί τους σε ένα φέρετρο τυλιγμένο σε ελληνική σημαία…

Δεν καταλαβαίνει η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο ότι τα βάζουν με την Νεολαία και τους εργαζόμενους που ήδη υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους και δεν θέλουν RAFAEL, φρεγάτες και πυραύλους. 

Δεν καταλαβαίνει η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο ότι τα βάζουν με την Νεολαία και τους εργαζόμενους που δε θέλουν μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων, το πιο εχθρικό για τους λαούς Πολεμικό Ορμητήριο που οικοδομεί η συμμαχία Ελλάδας-ΗΠΑ, την αποκρουστική Στρατιωτικοποίηση που μας επιβάλλουν και το αδίστακτο Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας τους που μας θεωρεί Εσωτερικό Εχθρό!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε κάθε περίπτωση ενημερώνει ότι άμεσα θα λάβει πρωτοβουλία για τη διοργάνωση μεγάλης Αντιπολεμικής και Αντιμιλιταριστικής Κινητοποίησης.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου