Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Σοκαριστικές εικόνες συνωστισμού στη Θεσσαλονίκη: Εκκλησία και Στρατός στρώνουν το δρόμο στον Κορονοιό!


Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στοχοποιούν την νεολαία και τη δαιμονοποιούν. Έχοντας την συνδρομή των χρυσοπληρωμένων ΜΜΕ της χρεώνουν την ευθύνη για τη διάδοση του Κορονοιού για να αποκρύψουν τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες.
Και όμως ο Στρατός και η Εκκλησία αποδεικνύονται Θερμοκήπια του Κορονοιού.
Αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη που "βράζει" από τον Κορονοιό εν όψει των θρησκευτικών και εθνικιστικών-μιλιταριστικών εορτασμών είναι επικίνδυνα και Προκλητικά!    
Προκαλούν Σοκ οι εικόνες συνωστισμού έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, με πιστούς να συρρέουν στην εμβληματική εκκλησία της πόλης.
Συνωστισμός και στη λιτανεία
Συνωστισμός επικράτησε στον προαύλιο χώρο του ναού και το πρωί της Κυριακής, κατά τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας, των χαριτοβρύτων λειψάνων και της εικόνας του Αγίου Δημητρίου. Εντός του ναού επιτρεπόταν αυστηρά η είσοδος μόλις 50 ατόμων, ενώ στον προαύλιο χώρο είχαν τοποθετηθεί καρέκλες για τους πιστούς.
Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του thestival, o συγχρωτισμός δεν αποφεύχθηκε.

Αττική και Θεσσαλονίκη παραμένουν στο «κόκκινο», αφού στις περιφέρειες αυτές καταγράφηκαν 227 και 181 κρούσματα κορωνοϊού αντίστοιχα, την Κυριακή.
Ταυτόχρονα, στον Στρατό και πιο συγκεκριμένα στην Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης συμβαίνουν τα εξής: 
Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης: Αδιαφορία για τον Κορονοιό εν όψει εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και επίσκεψης Προέδρου Δημοκρατίας

φώτο αρχείου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Αλαλούμ με την επίσκεψη της ΠτΔ στη Θεσσαλονίκη
Κι όμως, παρά το ότι οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάποιοι στενοκέφαλοι νομίζουν πως δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως. 
Και ο παραλογισμός καλά κρατεί.. 
Το προσωπικό της Στρατιωτικής Λέσχης Θεσσαλονίκης (ΛΑΦ Θεσσαλονίκης) θα τεθεί σε άμεση επαφή με αγνώστου προέλευσης κοινό στη Λέσχη παρά το γεγονός ότι εκεί υπάρχουν κρούσματα... 
Και σαν να μην ήταν μόνο αυτό; 
Ενώ η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε επίπεδο 3 λόγω κορονοιού, στη Λέσχη γίνεται έκθεση με έργα τέχνης, η οποία είναι ανοιχτή ως προς το κοινό και την οποία έκθεση θα παρακολουθήσει και η ΠτΔ στις 26 Οκτωβρίου!Δηλαδή στο στρατό δεν ισχύουν τα μέτρα για τον κορονοιό; 
Κοινώς το ρίσκο για το θεαθήναι. 
Και όλα αυτά γιατί; 
Μακάρι κανείς να ήξερε τον πραγματικό λόγο. 
Δυστυχώς οι υπέρμαχοι του ρητού "Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει ο στρατός" επιβεβαιώνονται καθημερινά. 
Στη Λέσχη κάθε μέρα ζούμε τον παραλογισμό εδώ και ένα μήνα. 
Τα μέτρα δεν τηρούνται.
Το Γ Σώμα Στρατού επέβαλε την μάσκα στα οικήματα του αλλά στη Λέσχη δεν τηρείται κανένα μέτρο με πάρα πολλά άτομα να είναι κάθε μέρα εντός της Λέσχης για τις προετοιμασίες του εορτασμού από 26 έως 28 Οκτωβρίου.
Από έναν κοινό Υπαξιωματικό που ζούμε τρελούς παραλογισμούς εδώ και ένα μήνα στη Λέσχη.

Ας μας απαντήσει το Γ Σώμα Στρατού, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας αν αναλαμβάνουν την ευθύνη για όλα αυτά;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου