Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Κουφόβουνο Διδυμοτείχου: κραυγή απελπισίας των Απροστάτευτων φαντάρων-Πολλά κρούσματα Κορονοιού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι φαντάρος σε στρατόπεδο στο Κουφόβουνο Διδυμότειχου και θέλω να σας πω για την κατάσταση που επικρατεί εδώ με τον κορονοιό. 
Εκτός ότι η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου που μπήκε ήταν αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα οι μονάδες να έχουν παραπάνω κόσμο από ότι μπορούν να φιλοξενήσουν σε εποχή κόβιντ, ένα μεγάλο μέρος από αυτούς που ανέβαζαν πυρετό τους κρατούσαν σε καραντίνα στην μονάδα. 
Από χτες στην μονάδα μου έχουν φύγει 4 άτομα από τα 20 περίπου για το Νοσοκομείο με κορονοιο και οι υπόλοιποι είμαστε σε καραντίνα μέσα στο Λόχο. 
Κλείσανε σήμερα τον λόχο και μας είπαν πως θα μείνουμε στο θάλαμο όλοι οι υπόλοιποι σίγουρα μέχρι το πρωί γιατί τα στελέχη πρέπει να έρθουν να δουλέψουν. 
Μας έχουν απροστάτευτους τελείως. 
Σαφώς και είναι περισσότερα τα κρούσματα όχι μόνο σε όλο το στρατόπεδο αλλά και στην ίδια την μονάδα μου. 
Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το αν θα κάνουμε τεστ. 
Τα στελέχη συνεχίζουν να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα μέσα έξω στο στρατόπεδο ενώ τα μέτρα προστασίας περιορίζονται στα μέτρα ατομικής ευθύνης. 
Πρέπει η πολιτεία να δράσει, η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει. 
Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει.
  • Εμείς Απαιτούμε άμεσα οι ασθενείς φαντάροι να μεταφερθούν στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία. 
  • Να γίνουν ΤΕΣΤ σε όλους και οι απαραίτητες Απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία. Είναι σίγουρο ότι τα αρχικά Rapid ΤΕΣΤ δεν έχουν εντοπίσει τα κρούσματα όπως γνώριζε το Υπουργείο Άμυνας, με αποτέλεσμα τόσο καιρό να διαδίδεται ο Κορονοιός.
  • Συνάδελφοι λεφτά υπάρχουν. Δίνουν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για να αγοράσουν όπλα και να προσλάβουν Μισθοφόρους Στρατιώτες αλλά Αδιαφορούν για την Υγεία και Ζωή μας. Δεν είμαστε Αναλώσιμοι. Δεν θα πεθάνουμε για τον Στρατό τους, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης. 
  • Να πάρουν μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό. Να δοθούν Άγραφες Άδειες και ο Στρατός να εξασφαλίσει τη Δωρεάν Μετακίνηση των συναδέλφων. Συνάδελφοι πρέπει να αντισταθούμε στην Φυλάκιση μας. 
  • Σε όλα τα στρατόπεδα πρέπει να υπάρχουν στρατιωτικοί γιατροί.
  • Να μην έρχονται σε επαφή φαντάροι και στελέχη. Οι στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν στις μονάδες και πιθανότατα να μεταφέρουν τον Κορονοιό.
  • Να παρθούν μέτρα για τον Κορονοιό και να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση. 
  • Οι Έξοδοι που δεν δίνονται με πρόσχημα τον Υποχρεωτικό Εγκλεισμό να γίνουν Άγραφες Άδειες μόλις γίνει άρση του lockdown και οι ντόπιοι συνάδελφοι να λαμβάνουν άδεια μέρα παρά μέρα. 
  • Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες. 
Συνάδελφοι βγείτε μαζικά και μαχητικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά. 
Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. 
Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη. 
Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου