Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Αεροπορία Στρατού Στεφανοβίκειο Βόλου: οι Αμερικανοί και οι Στρατιωτικοί λιώνουν τους Δούλους φαντάρους


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από Αεροπορία Στρατού Στεφανοβίκειο Βόλου 
Στην μονάδα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των φαντάρων, υπάρχουν ελάχιστοι φαντάροι και οι υπηρεσίες αυξάνονται ολοένα. 
Αιτία, ο καριερισμός και η ανάγκη των αξιωματικών να δείξουν ότι «παράγουν έργο» στις πλάτες πάντα των συναδέλφων. 
Την κατάσταση κάνει χειρότερη η διάθεση να λάβουν ακόμη περισσότερα μέτρα ασφάλειας προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι Ετοιμοπόλεμοι στους Αμερικανούς συμμάχους τους που διεξάγουν άσκηση. 
Οι υπηρεσίες είναι ατελείωτες. Οι συνάδελφοι μένουν Φυλακισμένοι στην μονάδα δουλεύοντας για 26 συνεχείς μέρες, ενώ υπάρχει Διαταγή του ΓΕΣ που θέτει όριο Υπηρεσιών τις 19. Δηλαδή και αυτή η απαράδεκτη Διαταγή στυγνής εργασιακής εκμετάλλευσης των φαντάρων Παραβιάζεται για τους λεγόμενους «Υπηρεσιακούς λόγους», το παραθυράκι που αφήνει στους Διοικητές το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας για να Παραβιάζουν τις διαταγές ανάλογα τα κέφια τους! 
Οι αρμόδιοι Αξιωματικοί δεν βάζουν στελέχη να κάνουν υπηρεσία ώστε να μοιραστούν αυτές με τους φαντάρους που δεν επαρκούν. 
Μετά την 368 ΕΣΣΟ φορτώνουν τους συναδέλφους συνεχώς νέες υπηρεσίες, ακόμη περισσότερες αγγαρείες. 
Άρα το θέμα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν φαντάροι –το πρόσχημα που χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τη θητεία-, αλλά είναι διευρυμένες ανάγκες τους [ετοιμοπόλεμο και πολεμοκαπηλεία της Αεροπορίας Στρατού, ασκήσεις με τους Αμερικανούς κλπ] που λιώνουν τους φαντάρους. 
Οι συνάδελφοι είναι κατάκοποι με δύο και τρεις (2-3) ώρες ύπνο! 
Οι συνάδελφοι είναι Υποχρεωτικά Έγκλειστοι λόγω της πολιτικής εγκληματικής αμέλειας της κυβέρνησης που μας φυλάκισε για να προστατεύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας που άφησε Ανοχύρωτο. Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας πεθαίνουν καθημερινά αλλά οι δαπάνες για την Υγεία μειώνονται το 2021 κατά 13%, ενώ τα στρατιωτικά κονδύλια αυξάνονται 42%! 
Και όλα αυτά ενώ υπάρχουν φήμες για κρούσματα Κορονοιού. Αλλά κανείς δεν λέει τίποτε, κανείς δεν ενημερώνει υπεύθυνα, κανένα σοβαρό μέτρο δεν λαμβάνεται, κανένα ΤΕΣΤ δεν γίνεται! 
Ενώ οι φαντάροι μένουν Φυλακισμένοι με πρόφαση τον Κορονοιό, την ίδια περίοδο οι Στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν στη μονάδα και είναι πιθανό να φέρνουν τον Κορονοιό στη μονάδα. 
Δείτε Υποκρισία: στα Πόστα, στα Γραφεία συνευρίσκονται οι εργάτες-φαντάροι που είναι Έγκλειστοι και οι Αξιωματικοί που αράζουν και δίνουν διαταγές, μπαινοβγαίνοντας ελεύθερα στη μονάδα! 
Εμείς απαιτούμε να αποσυρθούν τώρα οι συνάδελφοι από όλα τα πόστα-υπηρεσίες και να σταματήσουν να συνευρίσκονται με τα Στελέχη. 
Ας δουλέψουν επιτέλους οι Στρατιωτικοί, ας οδηγήσουν μόνοι τα οχήματα τους και ας μην χρησιμοποιούν στρατιώτη οδηγό απειλώντας να του μεταδώσουν τον Κορονοιό. 
Αυτό δεν το λέμε αυθαίρετα. Έγινε στο Στεφανοβίκειο Βόλου. Αρρώστησε διοικητής, αλλά στον φαντάρο οδηγό του δεν έκαναν ούτε ΤΕΣΤ! 
Οι φήμες για κρούσματα Κορονοιού επαναλαμβάνουμε είναι έντονες. Και προέρχονται από Το ΣΤΕΠ. Αλλά τίποτε δεν γίνεται. 
Στο στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού στο Βόλο βρίσκονται αυτή την περίοδο 500-600 Αμερικανοί για Άσκηση. 
Ποια είναι τα μέτρα που λαμβάνει η μονάδα; 
Τους κάνει καθημερινά μια τυπική θερμομέτρηση. 
Ούτε λόγος να ακυρωθεί η Άσκηση των Αμερικανών όπως γίνεται αυτή την περίοδο παντού. 
Επομένως στη μονάδα υπάρχει Καραντίνα ΜΟΝΟ για τους Φαντάρους οι οποίοι δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, φορούν μάσκες, κρατούν τις αποστάσεις, τηρούν τα μέτρα. 
Αλλά αντιμετωπίζονται με Αδιαφορία, είναι Έγκλειστοι Δούλοι που εργάζονται σκληρά ενώ τα δικαιώματα τους Παραβιάζονται με τον πιο ωμό τρόπο. 
  • Εμείς Απαιτούμε να Σταματήσει η Άσκηση με τα αμερικανικά στρατεύματα. 
  • Να κλείσουν τώρα Υπηρεσίες και να μπει τέλος στις παράλογες αγγαρείες. 
  • Να μην έρχονται σε επαφή φαντάροι και στελέχη. 
  • Να παρθούν μέτρα για τον Κορονοιό και να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση. 
  • Οι Έξοδοι που δεν δίνονται με πρόσχημα τον Υποχρεωτικό Εγκλεισμό να γίνουν Άγραφες Άδειες μόλις γίνει άρση του lockdown και οι ντόπιοι συνάδελφοι να λαμβάνουν άδεια μέρα παρά μέρα. 
  • Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες. 
Οι φαντάροι νοιώθουν στο πετσί τους το Αξιόμαχο και την Πολεμοκαπηλεία, είναι τα πρώτα θύματα του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και των Πολεμικών Συμμαχιών του ελληνικού κράτους με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και τόσα άλλα κράτη. Έχουν κάθε λόγο να αγωνιστούν ενάντια στο ΝΑΤΟ.
Συνάδελφοι βγείτε μαζικά και μαχητικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά. 
Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. 
Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη. 
Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου