Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Kείμενο νίκης φαντάρων - Παστίδα Ρόδου! Δέσμευση για λήψη μέτρων μετά την Παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

"Έπιασε τόπο το γράμμα! Είμαστε πολύ χαρούμενοι!"
Αυτά μεταφέρουν οι αγωνιστές φαντάροι που υπηρετούν στην Ρόδο καθώς χτες το μεσημέρι κάλεσε μετά από πάρα πολύ καιρό Ταγματική Αναφορά ο Διοικητής. Είπε στους φαντάρους ότι θα μεριμνήσει για τα προβλήματα τους. 
Θα γίνουν απολυμάνσεις στους θαλάμους για τον Κοροναϊό και για κοριούς και τα στελέχη θα δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων!
"Τελικά οι αγώνες στο στρατό μπορούν να νικήσουν!"
Θυμίζουμε την Επιστολή με τις καταγγελίες των φαντάρων:
Παστίδα Ρόδου: 46 φαντάροι παστωμένοι, χωρίς ΤΕΣΤ, με στελέχη συνωμοσιολόγους που δεν φορούν μάσκα!
επικίνδυνοι ακροδεξιοί Συνωμοσιολόγοι μας Απειλούν!
Παστίδα Ρόδου: «Στρατός και κορωνοϊός» 
Τι και αν βρισκόμαστε εν μέσω του δεύτερου και μαζικότερου κύματος κορωνοϊού και εν μέσω ενός σκληρότατου λοκ ντάουν
O στρατός επιλέγει να μην προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες που ανακύπτουν μέσα στα στρατόπεδα, αλλά αντιθέτως τα κάνει ακόμα χειρότερα. 
Ας ξεκινήσουμε με την κατάταξή μας στο στρατό. Μόλις μπήκαμε στα στρατόπεδα, ο στρατός αντί για μοριακό τεστ, το οποίο είναι το πιο αξιόπιστο, μας έκαναν μόνο rapid test, που έχουν έως 30% πιθανότητα λάθους, χωρίς κανένα μέτρο ιχνυλάτησης θετικών κρουσμάτων. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, κάθε μέρα να βγαίνουν από τους νεοσύλλεκτους, όπως μας έλεγαν, 3 με 4 θετικά κρούσματα, τα οποία τα απομόνωναν και ύστερα έφευγαν. 
Εκτός, όμως, από τα θετικά κρούσματα, που προέκυπταν λόγω των rapid test, ο στρατός δεν ιχνηλατούσε τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή τόσο στο στρατόπεδο, όσο και στα μέσα μεταφοράς με τα οποία έφτασε σε αυτό (όπως είναι γνωστό στα μέσα μεταφοράς προς το νησί και τα στρατόπεδα επικοινωνούμε με πολλούς φαντάρους οι οποίοι κατευθύνονται σε διάφορα στρατόπεδα του νησιού). 

Από τις παραπάνω επικίνδυνες πρακτικές του στρατού κατά την κατάταξη, περνάμε στην επικίνδυνη διαχείριση που γίνεται στο εσωτερικό των στρατοπέδων. 
Χαρακτηριστικά, αυτή τη στιγμή 46 άτομα είμαστε στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς καμία απόσταση μεταξύ των κρεβατιών. 
Την ίδια στιγμή που μας επιβάλλουν τον συνωστισμό, μας φωνάζουν όλη την ώρα να φοράμε τις μάσκες μας, μην τυχόν τους κολλήσουμε τίποτα και ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών δεν φοράνε μάσκες. Παράλληλα με αυτό υπάρχουν και αρκετά στελέχη που αναπαράγουν μονίμως συνωμοσιολογικές θεωρίες του τύπου «όλα αυτά είναι χαζομάρες και προκατασκευασμένα πράγματα, κορωνοϊός δεν υπάρχει». 

Η ερώτησή μας είναι η εξής: ποιος σπάει την καραντίνα; 
Εμείς οι νεοσύλλεκτοι που είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στα στρατόπεδα ο ένας πάνω στον άλλο ή ίδιες οι πρακτικές του στρατού και τα στελέχη που δεν φορούν μάσκες και μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα, χωρίς να γνωρίζουμε τι κάνουν έξω (και δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη με αυτά που ακούμε και βλέπουμε εδώ μέσα). 
Η κατάσταση είναι τραγική και εμείς έχουμε φτάσει στα όριά μας. 
Πρέπει να παρθούν τώρα μέτρα για τον συνωστισμό, αλλά και για την τραγική και πέρα από κάθε νόηση και λογική συμπεριφορά των στελεχών απέναντί μας.
Εμείς Απαιτούμε 
  • Να γίνουν ΤΕΣΤ σε όλους και οι απαραίτητες Απολυμάνσεις από ειδικά συνεργεία. Είναι σίγουρο ότι τα αρχικά Rapid ΤΕΣΤ δεν έχουν εντοπίσει τα κρούσματα όπως γνώριζε το Υπουργείο Άμυνας, με αποτέλεσμα τόσο καιρό να διαδίδεται ο Κορονοιός.
  • Συνάδελφοι λεφτά υπάρχουν. Δίνουν τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για να αγοράσουν όπλα και να προσλάβουν Μισθοφόρους Στρατιώτες αλλά Αδιαφορούν για την Υγεία και Ζωή μας. Δεν είμαστε Αναλώσιμοι. Δεν θα πεθάνουμε για τον Στρατό τους, τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν EXXON-MOBIL, TOTAL, ENI, Λάτσης και Βαρδινογιάννης. 
  • Να πάρουν μέτρα ενάντια στον Συνωστισμό. Να δοθούν Άγραφες Άδειες και ο Στρατός να εξασφαλίσει τη Δωρεάν Μετακίνηση των συναδέλφων. Συνάδελφοι πρέπει να αντισταθούμε στην Φυλάκιση μας. 
  • Σε όλα τα στρατόπεδα πρέπει να υπάρχουν στρατιωτικοί γιατροί.
  • Να μην έρχονται σε επαφή φαντάροι και στελέχη. Οι στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν στις μονάδες και πιθανότατα να μεταφέρουν τον Κορονοιό.
  • Να παρθούν μέτρα για τον Κορονοιό και να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση. 
  • Οι Έξοδοι που δεν δίνονται με πρόσχημα τον Υποχρεωτικό Εγκλεισμό να γίνουν Άγραφες Άδειες μόλις γίνει άρση του lockdown και οι ντόπιοι συνάδελφοι να λαμβάνουν άδεια μέρα παρά μέρα. 
  • Το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ ούτε να διανοηθούν ότι δεν θα δοθούν οι Εορταστικές Άδειες. 
Συνάδελφοι βγείτε μαζικά και μαχητικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά. 
Στείλετε επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. 
Η Δημοσιότητα είναι Δύναμη. 
Οι γονείς ας σπάσουν τα τηλέφωνα των Διοικήσεων και του ΓΕΣ. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου