Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

124 ΠΒΕ: Δαιμονοποίησαν τους σμηνίτες και τους παρουσίασαν Εχθρό της Τρίπολης!


Αυτά που συμβαίνουν στην Τρίπολη, στην 124 ΠΒΕ, το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αεροπορίας ξεπερνούν κάθε όριο Ανηθικότητας.
Τα ΜΜΕ αντί να αναδείξουν τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ και του Υπουργείου Άμυνας στη διάδοση του Κορονοιού στα στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού.
Ακολούθησαν την άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης που Δαιμονοποίησε την νεολαία και τις πλατείες για να συγκαλύψει τις ευθύνες της και με όρους Κοινωνικού Αυτοματισμού επιτέθηκαν στους σμηνίτες.
Αντί λοιπόν να αναδείξουν το γεγονός ότι μόλις τέσσερις (4) Νεοσύλλεκτοι από τους 840 σμηνίτες βρέθηκαν Θετικοί στο Κορονοιό και στη συνέχεια νόσησαν μαζικά λόγω της επιλογής του Υπουργείου Άμυνας να διεξάγει τα αναποτελεσματικά RAPID ΤΕΣΤ και της καραντίνας με όρους Συνωστισμού και χωρίς να γίνονται τα απαραίτητα ΤΕΣΤ.
Επέλεξαν να παίξουν το παιχνίδι της κυβέρνησης και παρουσίασαν τους σμηνίτες ως "Εχθρό" της Τρίπολης!
Ο λόγος;
Η απόφαση της διοίκησης της 124 ΠΒΕ να μετακινήσει με υπηρεσιακά οχήματα λιγοστούς σμηνίτες, σε απομακρυσμένο κατάστημα όπου υπήρχε ΑΤΜ, προκειμένου να εφοδιαστούν με χρήματα. 
Ουσιαστικά επέλεξαν να κινηθούν με όρους Κοινωνικού Εκφασισμού ξεσηκώνοντας τους πολίτες της Τρίπολης εναντίον των σμηνιτών, για να απαιτήσουν να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
Ξεχνούν άραγε ότι και οι πολίτες της Τρίπολης έχουν παιδιά που υπηρετούν και μάλιστα αρκετά από αυτά στην 124 ΠΒΕ;
Εμείς καταγγέλλουμε δημόσια όλα αυτά  και τονίζουμε ότι μια πολύ μικρή μειοψηφία κινήθηκε με κριτήριο την αναζήτηση της Αλήθειας και με διάθεση την αναζήτηση λύσεων στα τεράστια προβλήματα που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θέτει με σαφήνεια ζήτημα Παραίτησης των Υπουργών Άμυνας Παναγιωτόπουλου και Στεφανή.
Η επικίνδυνη πολιτική τους αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο διάδοσης του Κορονοιού στα στρατόπεδα.
Διέταξαν ολόκληρη την Κατάταξη της τεράστιας ΕΣΣΟ Νοεμβρίου που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσαν να τηρήσουν τα μέτρα για τον Κορονοιό που εξήγγειλαν. Ο συνωστισμός είναι αποτέλεσμα των επιλογών τους.
Προχώρησαν στη διεξαγωγή των αναποτελεσματικών Rapid ΤΕΣΤ που τελικά αποτέλεσαν αιτία διάδοσης του Ιού και στις Απαράδεκτες, Επικίνδυνες Καραντίνες όπου συσσωρεύονται με όρους συνωστισμού οι φαντάροι συχνά με μη διαπιστωμένα κρούσματα αφού δεν κάνουν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ!
Γιατί επιτρέπουν στους στρατιωτικούς να μπαινοβγαίνουν ελεύθερα στις μονάδες και δεν κάνουν ΤΕΣΤ όταν επιστρέφουν από Άδεια-Απαλλαγή-Διανυχτέρευση.
Όλα αυτά τα γνωρίζει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αλλά συνεχίζει να ριψοκινδυνεύει  με την υγεία και την ζωή των φαντάρων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για τους φαντάρους που ανήκουν σε Ευπαθείς ομάδες.
Συνάδελφοι, αγωνιστείτε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Βγείτε στην Αναφορά Παραπονούμενοι.
Στείλτε τις επιστολές με τις καταγγελίες σας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Στηρίξτε το κείμενο Υπογραφών:
http://diktiospartakos.blogspot.com/2020/12/blog-post_85.html#more
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου