Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

124 ΠΒΕ: Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να δώσει ένα πιάτο φαγητό στους σμηνίτες

Φοβερά είναι αυτά που καταγγέλλουν οι γονείς των οποίων τα στρατευμένα παιδιά τους υπηρετούν στην 124 ΠΒΕ, το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Αποδεικνύεται ότι οι Υπουργοί Άμυνας Παναγιωτόπουλος-Στεφανής δεν μπορούν να εξασφαλίσουν στους σμηνίτες ένα πιάτο Αξιοπρεπές φαγητό, ποσοτικά και ποιοτικά.
Οι μερίδες φαγητού είναι ελάχιστες.
Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του πρωινού, μοιράστηκαν μερίδες μαρμελάδας και μελιού που ήταν ληγμένες.
Το ψωμί που μοιράστηκε ήταν μπαγιάτικο.   
Οι καταγγελίες είναι συνεχείς.
Προστίθενται σε αυτά που έχουν καταγγείλει γονείς και στις προηγούμενες ΕΣΣΟ, του Νοεμβρίου, Σεπτεμβρίου...
'Ομως ούτε το ΓΕΑ ούτε το Υπουργείο κάνουν τίποτε για να αλλάξει αυτή η αθλιότητα. Οι σμηνίτες αναγκάζονται να ξοδεύουν πολλά χρήματα για να φάνε, για να χορτάσουν!
Όλα αυτά συμβαίνουν το 2021.
Το μόνο που ενδιαφέρει το Επιτελείο είναι να αρπάζουν τα κινητά τηλέφωνα των Νεοσυλλέκτων, ώστε να μην μπορούν να φωτογραφίζουν την Αυθαιρεσία και τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν.
Γιατί αποδεικνύεται όχι μόνο ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα όσα συμβαίνουν στην 124 ΠΒΕ, αλλά κυρίως ότι είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης.
Γιατί δεν είναι δυνατόν το Υπουργείο Άμυνας να ξοδεύει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για πολεμικούς εξοπλισμούς, ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος να δηλώνει ότι η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ θα αγοράσει δεκάδες πολεμικά αεροσκάφη RAFALE και F 35, αλλά οι σμηνίτες να τρώνε ΛΗΓΜΕΝΑ!
Πρέπει να αγωνιστούμε, με κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό για να υπερασπιστούμε συλλογικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στην Πολεμοκαπηλεία και τις Πολεμικές Προετοιμασίες.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου