Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Το καυτό ερώτημα των ημερών είναι: Θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου;


Να γίνουν περισσότερα εμβόλια στους φαντάρους; 
Να γίνουν αξιόπιστα τεστ για τον Covid; 
Να σταματήσουν τα εξοντωτικά βύσματα; 
Να έχουν καλύτερες συνθήκες όσοι νοσήσουν; 
Όσοι νομίζουν πως ο Ελληνικός Στρατός όταν δε μετράει πόσα δισεκατομμύρια θα δώσουμε από τις τρύπιες τσέπες μας για όπλα, ότι ίσως ασχολείται με κάτι από όλα αυτά αυταπατάται. 

Το καυτό ερώτημα των ημερών είναι: Θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου; 

Σε μια αφόρητη επίδειξη αποστροφής στην ίδια την κοινωνία και εθελοδουλείας στα καπρίτσια της Γιάννας Αγγελοπούλου και της τάξης που εκπροσωπεί, μαθαίνουμε από το CNN πως τα ανώτατα στρατιωτικά στελέχη μαζί φυσικά με την κυβέρνηση προσανατολίζονται να κάνουν την παρέλαση στον αεροδιάδρομο στο Τατόι! 

Καλεσμένους θα έχουν η Γιάννα και η ελληνική κυβέρνηση τους Πούτιν, Κάρολο της Αγγλίας και τον Μακρόν, θυμίζοντας ποιοι ήταν οι νονοί της ίδρυσης του ελληνικού κράτους. 
Οι ίδιοι που στράγγιξαν τους ακτήμονες αγωνιστές του 1821 για να φτιαχτούν τα κοτζαμπάσικα τζάκια, δηλαδή οι Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία. Ένα κράτος τυπικά ανεξάρτητο, καταχρεωμένο και επιθετικό πάντα στους ανθρώπους του μόχθου. 

Στην παρέλαση μάλιστα έχει ήδη αποφασιστεί να πετάξουν τα περίφημα Rafale, για να θυμίσουν σε όλους μας την κρατική αδιαφορία για περισσότερα και καλύτερα νοσοκομεία καθώς και για προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού. Ταυτόχρονα βέβαια θέλει να κάνει και φιγούρα στους Αμερικάνους η κυβέρνηση πως αυτός είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων στην περιοχή, παρόλο που καμιά φορά μπορεί να κάνει ψώνια θανάτου και από αλλού. 

Εντελώς συμβολικά τις ίδιες μέρες με την παρέλαση αμερικανικά F-15 θα βρίσκονται στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα μετέχοντας σε άσκηση με ελληνικά F-16. 
Έτσι το party των χορτάτων αρίστων θα είναι πλήρες από συμβολισμούς και αντικοινωνικές επιλογές και πολιτικές. 

Να μη γίνει καμιά παρέλαση κοινωνικής αδιαφορίας! 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου