Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΧΑΜΟΣ στον Στρατό: Βίντεο δείχνει Αλβανούς να δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες!!!!

"Χαμός στον Στρατό" λένε οι δημοσιογράφοι και οι Ακροδεξιοί Μιλιταριστές, όταν βεβαίως μπορείς να τους ξεχωρίσεις!
Βίντεο λένε δείχνει "Αλβανούς να δίνουν παραγγέλματα σε Έλληνες"...
Αυτή είναι η σοβαρή δημοσιογραφία που σκορπά εθνικισμό και ρατσισμό!
Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο καταγράφονται δύο νεαροί στρατιώτες οι οποίοι μιλούν αλβανικά. Ο ένας φορά στολή παραλλαγής και ο δεύτερος είναι ντυμένος στα μαύρα. Και οι δύο φορούν στο κεφάλι τους μπερέ.
Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ένας εξ αυτών στρέφεται προς μία ομάδα παραταγμένων στρατιωτών, δίνοντας το παράγγελμα: 
«Επιλαρχία, προσοχή. Σημειωτόν, εμπρός μαρς», ενώ βάζει την ίδια ομάδα να φωνάξει λέξη – σύνθημα.
Ένορκη Διοικητική Εξέταση αναμένεται να διατάξει το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφηκε το βίντεο που αμαυρώνει την εικόνα του Στρατεύματος.
Αυτά μας λένε δημοσιογράφοι, Ακροδεξιοί εθνικιστές και μιλιταριστές.
Αναρωτιόμαστε, όλοι αυτοί οι "εθνικώς ευαίσθητοι' δημοσιογράφοι και όλος αυτός ο βούρκος της εθνικοφροσύνης, γιατί βγάζουν τον σκασμό μπροστά στην αθέτηση της δέσμευσης του Πενταγώνου να κάνει ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ στους Νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου;
Που ήταν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι όταν καταγγείλαμε ξανά και ξανά τα βάρβαρα καψόνια στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.
Που ήταν όλοι αυτοί όταν καταγγείλαμε τη διάδοση του Κορονοιού εξαιτίας της απόφασης των ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ να διεξάγουν RAPIDE ΤΕΣΤ; Μέχρι 200 κρούσματα είχαμε στην ΣΜΥ!
Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν, με ΥΕΘΑ τον Π.Καμμένο και ΑΓΕΣ τον Στεφανή είχαν επιβληθεί εξοντωτικές ποινές σε στρατιώτες Αλβανικής καταγωγής μετά από ένα γελοίο εθνικιστικό περιστατικό.
Τώρα, στήνεται ένα ανάλογο χυδαίο σκηνικό με τους δημοσιογράφους να έχουν λυσσάξει γιατί  "Αλβανοί διέταξαν Έλληνες".
Στην καθεστωτική προπαγάνδα της παρουσιαζόμενης μονόπλευρα "τουρκικής επιθετικότητας", έρχεται να προστεθεί και το προβαλλόμενο επεισόδιο με πρωταγωνιστή "τον εσωτερικό εχθρό", για να διαποτιστεί η κοινωνία μας με "εθνική ανασφάλεια"! 
Άρα χρειαζόμαστε και άλλη Αστυνομοκρατία και Στρατοκρατία,  να "είμαστε εθνικώς ενωμένοι" οι ταξικώς διαχωρισμένοι, με Μπροστάρη τον Μεγάλο Πολέμαρχο Κυριάκο Μητσοτάκη!!! 
Ότι ο Στρατός σε μετατρέπει σε Στρατιωτάκι αγέλαστο και ακούνητο, που εκτελείς κάθε γελοία-παράνομη-απάνθρωπη διαταγή, δεν ενοχλεί κανέναν.  
Μας θέλουν να εκτελούμε μόνο τις διαταγές τους από Έλληνες, να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ και τα Κοιτάσματα.
Ο Εθνικισμός για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται εξίσου βλαμμένος ανεξάρτητα το εθνόσημο!
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου