Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Προσλαμβάνουν 1600 Μισθοφόρους Στρατιώτες ενώ συμπολίτες μας πεθαίνουν κατά δεκάδες και Επιστρατεύουν τους Γιατρούς

Μια ημέρα μετά την Επιστράτευση των γιατρών προκειμένου να καλύψει για έναν (1) μήνα η κυβέρνηση με τον πιο πρόχειρο τρόπο τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας που χαρακτηρίζει την πολιτική της....
Και ενώ επιστήμονες προειδοποιούν ότι θα υπάρξει εκτίναξη του αριθμού των κρουσμάτων, των νεκρών και της ανάγκης περίθαλψης σε ΜΕΘ...
Η κυβέρνηση της ΝΔ και το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνουν με τον πλέον αδίστακτο και κυνικό τρόπο ότι προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την Πρόσληψη των 15.000 Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Από τη μια μεριά λοιπόν ο λαός μας και οι τεράστιες κοινωνικές ανάγκες σε Υγεία και Παιδεία, ενώ από την άλλη μεριά οι απαιτήσεις αναβάθμισης του ελληνικού αστικού κράτους και κόσμου διαμέσου του Πολέμου.
Αντί να προσλάβουν γιατρούς-νοσηλευτές-εκπαιδευτικούς και να ικανοποιήσουν τις κοινωνικές ανάγκες προωθούν την Αγορά Φρεγατών κόστους 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ Ευρώ και προσλαμβάνουν Μισθοφόρους Στρατιώτες για να τους στείλουν σε Μάλι-Σαουδική Αραβία, να φτιάξουν τον νέο Στρατό για να προσφέρει Ασφάλεια σε πετρελαϊκές εταιρείες και επενδυτές, για να διεκδικήσει ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα και να σταθεί στο πλευρό του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών στον ανταγωνισμό τους με την Ρωσία και Κίνα. 
 
ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 1600 ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ
Επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την Ανεργία και τα τεράστια εργασιακά αδιέξοδα της νεολαίας για να Στρατολογήσουν φτωχούς νέες και νέες, σε ρόλο Πραιτοριανού στα χακί εντός και εκτός συνόρων, Αναλώσιμου για τα συμφέροντα του Λάτση και Βαρδονογιάννη, των EXXON MOBIL, ENI, TOTAL.
Ανακοινώνουν λοιπόν:

300 προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό. 
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 11/22.03.2021 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με Αριθμ. Φ.424/4/310363/Σ.142 για Πλήρωση τριακοσίων (300) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών στο Πολεμικό Ναυτικό 

1000 προσλήψεις ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς.
Πλήρωση χιλίων (1.000) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), του Στρατού Ξηράς (ανδρών – γυναικών).

280 προσλήψεις ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία.
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος Α.Σ.Ε.Π. 10/22.03.2021 η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με Αριθμ. Φ.424/216/Σ. 27 για Πλήρωση διακοσίων ογδόντα (280) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.), στην Πολεμική Αεροπορία.

Προσλήψεις 20 ΕΠΟΠ στο Κοινό Νομικό Σώμα. 

Εμείς καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον αστικό Στρατό και την Αστυνομία.
Κανένας νέος Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Είμαστε Ενάντια στην Υποχρεωτική Στρατιωτική θητεία και τον Μισθοφορικό Στρατό.
Καλούμε σε κλιμάκωση των προσπαθειών του Αντιπολεμικού κινήματος Μεσά και Έξω από τον Στρατό.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις 17/04 στην Αντιπολεμική Αντιμιλιταριστική Ημέρα Δράσης ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής θητείας και την Πολεμοκαπηλεία.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Βραχονησίδες-Πετρέλαια, τις Επενδύσεις και το Ζωτικό Χώρο τους
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ Πρόσφυγες και Μετανάστες

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου