Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Το Υπουργείο Άμυνας παίζει με την Υγεία των κατατασσομένων συναδέλφων της Β ΕΣΣΟ σε Στρατό Ξηράς και Πολεμική Αεροπορία

Ενώ η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προχωρά σε νέο σκληρό Υποχρεωτικό Εγκλεισμό μας προκειμένου να κρύψει την εγκληματική αμέλεια της να θωρακίσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και την Αποτυχία της απέναντι στην Πανδημία.
Την ίδια περίοδο πραγματοποιείται η Κατάταξη των συναδέλφων της Β ΕΣΣΟ σε Στρατό Ξηράς και Πολεμική Αεροπορία.
Στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και για την προστασία των προς κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με την 2021 Β’ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, διαπιστώνουμε τα ίδια λάθη, την ίδια επικίνδυνη πολιτική που ακολούθησαν και στην Α’ ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021.
Θυμίζουμε τις σχετικές ανακοινώσεις μας καθώς τίποτε δεν έχει αλλάξει.  
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/01/blog-post_78.html

Το Υπουργείο Άμυνας "πετά" τους φαντάρους στον Κορονοιό και τους Κοροιδεύει: Αναποτελεσματικά RAPIDE ΤΕΣΤ αντί για ΜΟΡΙΑΚΑ που υποσχέθηκαν!
Κοιτάξτε πόσο υπολογίζουν τα παιδιά σας;
Διαβάστε πολιτικαντισμούς  και κούφιες υποσχέσεις...
Σε απάντηση του στη Βουλή τον Δεκέμβριο του 2020 ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε τα μέτρα που έχει λάβει το ΥΠΕΘΑ σε συνεννόηση με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους της Α’ ΕΣΣΟ 2021.
Διαβάζουμε:
Έχει ήδη δοθεί εντολή στο ΓΕΕΘΑ, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να καθορισθεί το ακριβές νομοθετικό πλαίσιο ώστε οι νεοσύλλεκτοι, πριν από την κατάταξή τους, να διενεργούν επιπλέον του προβλεπόμενου ακτινολογικού ελέγχου θώρακα, μοριακό test ανίχνευσης του ιού με την μέθοδο PCR. Για το εν λόγω προληπτικό μέτρο θα καταβληθεί προσπάθεια να εφαρμοστεί από τις αρχές του επόμενου έτους, δηλαδή από την 2021 Α’ ΕΣΣΟ».

Τι έγιναν οι υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας και του ΓΕΕΘΑ;
Αναζητούνται!
Και πάλι θα κάνουν τα αναποτελεσματικά RAPIDE ΤΕΣΤ που φέρουν τεράστια ευθύνη για τη διάδοση του Κορονοιού μεταξύ των συναδέλφων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου 2020.
Διαβάζουμε:
Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και για την διευκόλυνση των προς κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με την 2021 Α’ ΕΣΣΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:
Όσοι στρατεύσιμοι προσέλθουν για κατάταξη σε Σημείο Υποδοχής Οπλιτών και μετά την υποβολή τους σε RAPID TEST COVID-19...

Απαιτούμε από το ΓΕΕΘΑ να ανακαλέσει την επικίνδυνη διαταγή του.
Οι Νεοσύλλεκτοι φαντάροι-ναύτες-σμηνίτες της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021 πρέπει να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ, έγκαιρα σε Δημόσια Νοσοκομεία ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ πριν Καταταγούν.
Το ΓΕΕΘΑ ακολουθεί τις ίδιες επικίνδυνες μεθόδους που ευθύνονται για την τεράστια διάδοση του Κορονοιού τον Νοέμβριο του 2020!!!
Θυμίζουμε:  
 Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ υπήρξε η μοναδική συλλογικότητα που έθιξε και ανέδειξε το ζήτημα ότι οι Παλινωδίες της κυβέρνησης ΝΔ και του Υπουργείου Άμυνας ΔΙΕΔΩΣΑΝ τον Κορονοιό στον Στρατό!
Στην ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου 2020, το ΥΠΕΘΑ αποφάσισε να διεξαγάγει ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ στους νεοσύλλεκτους κατά τη διάρκεια της Κατάταξης τους.
Αποτέλεσμα ήταν για δύο (2) ολόκληρες μέρες να διαδίδεται ο Κορονοιός σε όλα τα στρατόπεδα που παρουσιάστηκαν οι συνάδελφοι, καθώς είναι γνωστό σε όλους -και στο Υγειονομικό πιστεύουμε(;)- ότι το ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ δίνει αποτελέσματα μετά από 48 ώρες!!!
Μετά τις καταγγελίες και τη συνειδητοποίηση των αποτελεσμάτων της ολέθριας επιλογής του Υπουργείου Άμυνας, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κάνει νέο ΛΑΘΟΣ. 
Αποφασίζει να διεξαγάγει RAPIDE ΤΕΣΤ στους νεοσυλλέκτους της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου 2020.
Έγκαιρα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαίτησε τη διεξαγωγή ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ ΔΩΡΕΑΝ σε Δημόσια Νοσοκομεία, πριν την κατάταξη των συναδέλφων, καθώς είναι γνωστό ότι τα RAPIDE ΤΕΣΤ έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό αναποτελεσματικότητας, της τάξεως 30-40%. Επιστημονικό δεδομένο που είναι γνωστό και στο Υγειονομικό πιστεύουμε!
Δυστυχώς, το ίδιο ΛΑΘΟΣ έκαναν Συνδικαλιστικές Ενώσεις Στρατιωτικών και το ΚΚΕ, που με ερώτηση βουλευτών του στη Βουλή, απαιτούσε από το Υπουργείο Άμυνας να πραγματοποιήσει RAPIDE ΤΕΣΤ, κάτι που εξάλλου το Πεντάγωνο είχε αποφασίσει!
Ευτυχώς, μετά την πίεση του κινήματος των φαντάρων και την τραγική κατάσταση που βίωσαν οι φαντάροι και το σύνολο του προσωπικού στα στρατόπεδα, όλοι αναθεώρησαν την στάση τους.
Για να γίνει όμως αυτό, έπρεπε να υποστούμε τις δραματικές συνέπειες των Παλινωδιών τους: 
200 τα θετικά κρούσματα στην ΣΜΥ Τρικάλων, παραπάνω από 50 κρούσματα σε 124 ΠΒΕ Τριπόλεως και στο Κέντρο Εκπαίδευσης στα Γιάννενα, ενώ στον Έβρο τα κρούσματα ήταν εκατοντάδες.

Και όμως τους το είχε πει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 
Τα αναποτελεσματικά ΤΕΣΤ και ο απίστευτος Συνωστισμός που προκλήθηκε από την Κατάταξη χιλιάδων φαντάρων, μιας από τις πιο μεγάλες ΕΣΣΟ, δημιούργησαν τρομερούς κινδύνους για την υγεία των συναδέλφων. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε απαιτήσει την σταδιακή κατάταξη σε δόσεις της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου 2021.

Επαναλαμβάνουμε, η διεξαγωγή ΜΟΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ σε όλους τους Νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021 αποτελεί τη μοναδική απάντηση στην Πανδημία.

Το μέτρο όμως αυτό πρέπει να συνοδευτεί με την αντιμετώπιση του φαινομένου του Συνωστισμού καθώς επίσης η ΕΣΣΟ Ιανουαρίου 2021 είναι Τεράστια, κάτι που το γνωρίζει το Υπουργείο Άμυνας.
Πρέπει τώρα το Πεντάγωνο να διατάξει την σταδιακή Κατάταξη των Νεοσυλλέκτων σε δύο ή τρεις δόσεις, όπου μετά την παραμονή τους για (10) μέρες στα ΣΥΠΟ, να αποχωρούν με Άγραφες Άδειες και Άδειες Ορκωμοσίας ώστε να μην δημιουργηθεί το Αδιαχώρητο.
Τέλος, το ΓΕΕΘΑ και τα Επιτελεία πρέπει να εξασφαλίσουν τη Δωρεάν και Ασφαλή Μετακίνηση των Νεοσυλλέκτων στα ΣΥΠΟ.
Συνάδελφοι πρέπει να Αγωνιστείτε.
Συνάδελφοι στον στρατό υπάρχει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
Υπάρχει το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για να Υπερασπίσουμε συλλογικά τα Δικαιώματα του Πολίτη με Στολή, για να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου