Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας: Ο κορονοιός διαδίδεται τάχιστα σε μια ακόμη στρατιωτική μονάδα χωρίς ΤΕΣΤ αλλά με Συνωστισμό!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Δύο κρούσματα ήδη στα ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας και υποψήφιο τρίτο. 
Δύο θάλαμοι έχουν αδειάσει και ο τρίτος, ο πολυπληθέστερος που είναι ο ένας πάνω στον άλλο έχει απομείνει για να κάνει συνεχόμενες υπηρεσίες. Αντί να γίνουν τεστ σε όλους, η απάντησή τους είναι ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. 
Οι θετικοί και τα πιθανά κρούσματα γυρίζουν σπίτια τους με τον κίνδυνο να κολλήσουν τους δικούς τους ενώ οι θεωρητικά υγιείς, μέχρι να αποδειχτεί ότι έχουν κόβιντ κι αυτοί, παραμένουν στη μονάδα, λογικά για να κολλήσουν κι αυτοί. 
Εν τω μεταξύ ο Αρμόδιος Αξιωματικός αντιμετωπίζει χαλαρά την κατάσταση, λέγοντας ότι μπορεί να τη διαχειριστεί, την ίδια ώρα που πολλοί, ακόμη και στελέχη, δεν φοράνε μάσκες ενώ κοινόχρηστοι χώροι, όπως η μία και μοναδική τουαλέτα που υπάρχει για τρεις θαλάμους, δεν αποστειρώνεται. 
Φαντάροι που ήρθαν σε άμεση επαφή με τα 2 κρούσματα δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από τους αρμόδιους Αξιωματικούς και τους λένε πως άμεση επαφή θεωρείται μόνο αν κοιμάσαι στον ίδιο θάλαμο ή είχες μαζί του υπηρεσία. 
Το τρίτο υποψήφιο κρούσμα, που περιμένει τα αποτελέσματα, ο οποίος πονάει στα κόκκαλα, στο λαιμό, έχει βήχα και ζαλίζεται είχε μάλιστα πει σε στέλεχος ότι είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο κρούσμα και η απάντηση που του δόθηκε ήταν "Και τι να κάνουμε; Να το κλείσουμε το μαγαζί;". 
Και αντί να υπάρχει εδώ και καιρό ευέλικτο πρόγραμμα υπηρεσιών, τύπου γκρουπ, έτσι ώστε να μην συνωστίζονται πολλοί φαντάροι μεταξύ τους, μπαίνουμε όλοι καθημερινά, είτε έχουμε υπηρεσία είτε όχι, για να κάνουμε εργασίες μέχρι το μεσημέρι και να επιστρέψουμε μετά σπίτια μας, έχοντας έρθει σε επαφή με καμία 40αρια άτομα.

Αλήθεια, τι απαντά το ΓΕΣ για όλες αυτές τις καταγγελίες;
Αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική τους;
Πότε θα λάβουν σοβαρά μέτρα;
Πότε θα κάνουν Μοριακά ΤΕΣΤ σε όλους, απολυμάνσεις και ΤΕΣΤ μετά από τις εξόδους-άδειες;
Πότε θα Υπολογίσουν την Υγεία και την Ζωή μας;
Αυτός είναι ο νέος Ελληνικός Στρατός που συγκροτεί η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Συνάδελφοι πρέπει να Αντισταθούμε.
Εμείς, με το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό θα αγωνιστούμε για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, την Υγεία, την Ζωή και την Αξιοπρέπεια μας.
Καλούμε τους γονείς να σταθούν στο πλευρό των παιδιών τους, να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να διαμαρτυρηθούν, απαιτώντας την λήψη μέτρων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου