Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Εξοργισμένοι οι Φαντάροι στη Σάμο: τι θα γίνει με τις Εορταστικές Άδειες το Πάσχα;

Εξοργισμένοι οι Φαντάροι στη Σάμο με την Ιεραρχία του Στρατού καθώς δεν καθορίζεται υπεύθυνα και συγκεκριμένα τι θα γίνει με τις Εορταστικές Άδειες το Πάσχα.
Οι συνάδελφοι πληροφορούνται από φαντάρους που υπηρετούν σε άλλα στρατόπεδα της παραμεθορίου ότι έχουν καθοριστεί τα Γκρουπάκια των Εορταστικών Αδειών, τα οποία τους έχουν γνωστοποιηθεί, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κλείσουν φθηνότερα εισιτήρια.
Παράλληλα, πληροφορούνται ότι σε αρκετές μονάδες δίνεται η δυνατότητα "να κολλήσεις ΤΑΠ", κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην Σάμο.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να βγουν Παραπονούμενοι και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

OΡΓΗ: Εκατοντάδες φαντάροι από 89 Μονάδες υπογράφουν και απαιτούν 12 μέρες Άδεια το Πάσχα, 15 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/04/o-89-12-15.html

298Μ/Κ ΤΠ (Σάμος): Εξοργισμένοι οι φαντάροι που ουσιαστικά δεν τους έδωσαν Άδειες Ορκωμοσίας

Έξαλλοι είναι οι συνάδελφοι φαντάροι και οι γονείς τους με τη Διαταγή του ΓΕΣ που κοροϊδεύει όλη την ΕΣΣΟ Μαρτίου με τις (4) μέρες Άδειας Ορκωμοσίας.
Είχε προηγηθεί το άγριο δούλεμα που τους έκαναν τα στελέχη καθώς παίζοντας με την αγωνία τους διέδιδαν ότι θα πάρουν 5 ή 6 ή 8 ή 10 μέρες Άδεια Ορκωμοσίας. Για να έρθει τελικά το Σήμα του ΓΕΣ που αναφέρει τέσσερις (4) μόνο μέρες.

Στην ουσία η κυβέρνηση της ΝΔ και του Υπουργείο Άμυνας ΑΥΞΑΝΟΥΝ την Στρατιωτική Θητεία κατά (15).  

Γιατί στην πραγματικότητα δεν τους δίνουν Ούτε μια μέρα Άδειας Ορκωμοσίας.
Οι (4) μέρες που δήθεν θα πάρουν στην Απόλυση τους αντιστοιχούν στις Εξόδους που αντιστοιχούν στο διάστημα μέχρι την Ορκωμοσία τους και έχουν κοπεί με πρόσχημα τον Κορονοιό. 
 Ουσιαστικά αυξάνουν την Στρατιωτική Θητεία γιατί αλλάζει ο ρόλος και η αποστολή του Ελληνικού Στρατού.
Οι Μητσοτάκης-Τσίπρας εμπλέκουν τον λαό μας στον Ψυχρό Πόλεμο ΗΠΑ-Ρωσίας-Κίνας, συγκροτούν έναν στρατό διώκτη προσφύγων και Χωροφύλακα των λαών που πηγαίνει Βαλκάνια-Μαύρη Θάλασσα-Αφρική-Μέση Ανατολή, Πάροχο Ασφάλειας σε εφοπλιστές και πετρελαϊκές εταιρείες, αιχμή του δόρατος στο πλαίσιο του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα. 
Για αυτό Αυξάνουν την Στρατιωτική Θητεία.
 Συγκεντρώνουν την νεολαία στα Στρατόπεδα γνωρίζοντας ότι προκαλούν Συνωστισμό, ότι δεν υπάρχουν οι Υποδομές και οι κατάλληλες συνθήκες, αλλά δεν τους ενδιαφέρει για την Υγεία και την Ζωή των Φαντάρων.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα συνέβησαν στο ΚΕΥΠ Λαμίας που εξαιτίας του Υπουργείου Άμυνας παρουσιάστηκαν 57 θετικά κρούσματα στον Κορονοιό.

Εμείς απαιτούμε να ληφθούν μέτρα.
Το πρόβλημα είναι ο νέος στρατός που συγκροτούν και οι ανάγκες που έρχεται να ικανοποιήσεις.
Αυτός ο στρατός απαιτεί Αύξηση Θητείας και χιλιάδες Μισθοφόρους.
Συγκροτούν το Ισραήλ των Βαλκανίων και εντείνουν την στρατιωτικοποίηση.
Οι ευθύνες βρίσκονται στις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, στο στρατιωτικό κατεστημένο, σε όλους αυτούς που κάνουν καριέρα στις πλάτες μας και πολύ συνειδητά έρχονται να λάβουν μέρος στους βρώμικους πολέμους στους οποίους συμμετέχει-συναινεί ο Ελληνικός Στρατός.  
Τα προβλήματα που βιώνουμε στο ΚΕΠΒ Θήβας και σε όλες τις μονάδες είναι αποτέλεσμα της αντίληψης που μας θεωρεί Σκλάβους και Αναλώσιμους.
Όχι μόνο δεν υπάρχουν "εθνικά συμφέροντα", αλλά η Υποχρεωτική Στρατιωτική Στράτευση αποτελεί την καλύτερη δεξαμενή για την ακραία Οικονομική και Εργασιακή εκμετάλλευση της Νεολαίας.
Εμείς είμαστε ενάντια στην Υποχρεωτική θητεία και τον Μισθοφορικό Στρατό.
Είμαστε ενάντια στις Ατομικές Λύσεις, είτε αυτό λέγεται "Τρελόχαρτο" είτε βύσμα.
Απάντηση μας είναι το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό, ενάντια στον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα που αρπάζουν Λάτσης-Βαρδινογιάννης, TOTAL και EXXON MOBIL, ενάντια στο ΝΑΤΟ, τις βάσεις και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 12 ΜΕΡΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για τα συμφέροντα της ελληνικής ολιγαρχίας, ΝΑΤΟ-ΕΕ
ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Πρόσφυγες-Μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τους αγώνες του κόσμου της εργασίας και νεολαίας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos@hotmail.com
diktiospartakos.blogspot.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου