Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στην κινητοποίηση για την "Ημέρα δράσης για την Υγεία" στην πύλη του νοσοκομείου "Άγιος Σάββας".

Σήμερα Τετάρτη 7/4 αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων βρέθηκε στην κινητοποίηση για την Ημέρα δράσης για την Υγεία στην πύλη του νοσοκομείου "Άγιος Σάββας". 

Ημέρα που για μας σηματοδοτεί ημέρα μνήμης, μάχης, αντεπίθεσης. Για τους νεκρούς της πανδημίας, θύματα της δολοφονικής κυβερνητικής πολιτικής. Για τον αγώνα που δίνουν  και που δίνουμε μαζί τους, οι στρατευμένοι νέοι ενάντια στην πολιτική Υπουργείου άμυνας και ΓΕΣ που καθιστά τα στρατόπεδα κέντρα ανεξέλεγκτης διασποράς του κορονοϊού. Για την αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία μπροστά και στο αντεργατικό νομοσχέδιο. 
Βρεθήκαμε στο νοσοκομείο όπου απολύεται ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του, ο Κώστας Καταραχιάς. Συνένοχοι Κυβέρνηση- Υπουργείο Υγείας - διοίκηση του νοσοκομείου. Η πρώτη απόλυση πρόεδρου σωματείου εργαζομένων του Δημοσίου μετά την μεταπολίτευση! Απόλυση απόλυτα απαραίτητου γιατρού εν μέσω πανδημίας! Απόλυση- τιμωρία για την πλούσια συνδικαλιστική του δράση. Στο σύντομο χαιρετισμό μας στην κινητοποίηση εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας και σταθήκαμε στην επιμονή του αγώνα των εργαζομένων να παραμείνει ο Κ. Καταραχιάς στη δουλειά. Φωνάξαμε για την ανατροπή της υγειονομικής πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Δηλώσαμε την καταδίκη όλων των κυβερνήσεων και των κομμάτων που απαξίωσαν το δημόσιο σύστημα υγείας και το οδήγησαν σε αυτά τα χάλια, ακόμα και αυτών που σήμερα εμφανίζονται στο πλευρό του αγωνιζόμενων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Στηλιτεύσαμε την κοροϊδία ότι την ίδια ώρα που μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για το σύστημα υγείας, ψηφίζουν όλοι μαζί, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, την αγορά πολεμικών αεροπλάνων Ραφάλ αξίας 2,5 δις. Και αντί να προσλάβουν γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, προσλαμβάνουν μισθοφόρους και καραβανάδες. Στο τέλος της διαδήλωσης, πορευτήκαμε προς το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου και εκεί και ο κόσμος της κινητοποίησης κάλεσε τους υγειονομικούς του νοσοκομείου αυτού στον αγώνα και η κινητοποίηση έκλεισε στα εξωτερικά ιατρεία του "Αγ. Σάββα" με κάλεσμα αγώνα στους ασθενείς του νοσοκομείου και όλου του λαού. 

Αντιπολεμική Αντιμιλιταριστική Αντιμπεριαλιστική Ημέρα Δράσης στις 17/04
ΑΘΗΝΑ συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 12.00 στις 17/04
Στις 17/4 διαδηλώνουμε σε όλη την Ελλάδα ενάντια στην φιλοπόλεμη πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου