Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Στρατόπεδα Κομοτηνής: Η αύξηση της θητείας είναι εδώ και μας αφορά όλους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η αύξηση της θητείας είναι εδώ και μας αφορά όλους.
Σας στέλνουμε αυτό το γράμμα για να σας καταγγείλουμε ότι στα περισσότερα στρατόπεδα της Κομοτηνής στα οποία είτε υπηρετούμε είτε γνωρίζουμε κόσμο που μας ενημερώνει, έχουνε κοπεί οι έξοδοι με την αιτιολογία του Κορονοιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουμε από τα στρατόπεδα με 2ωρα και 3ωρα υπηρεσιακά για να ξεσκάσουμε. Σημειωτέον τα κεντρικά στρατόπεδα βρίσκονται σε μακρινή απόσταση από το κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να μας μένει πολύ λίγη ώρα για να πάρουμε ελάχιστες ανάσες ελευθερίας.

Εμείς μιλάμε για έμμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας καθώς είτε με τις κομμένες εξόδους, είτε με τα μικρά γκρουπάκια αδειών Πάσχα, είτε με τις φοιτητικές άδειες που πρακτικά δεν δίνονται σε πολλά στρατόπεδα, είτε με τις 4 μέρες άδειας ορκωμοσίας αντί για 15 που μας είχαν τάξει, ο στόχος δεν είναι άλλος από το να περνάμε περισσότερο διάστημα της θητείας μας εντός των στρατοπέδων. 
Έχουμε μια πραγματική εντατικοποίηση της καθημερινότητας μας που σαν στόχο έχει να μας κάνει ακόμα πιο πειθήνιους στο νέο στρατό που φτιάχνουν.

Όλα αυτά γίνονται βέβαια χρησιμοποιώντας σαν πρόσχημα τον κορονοιό. Λες και στις νατοικές ασκήσεις που μας στέλνουν δεν κολλάει ο ιός ή στους συνωστισμένους θαλάμους δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα στελέχη που κάνουν βόλτες μετά τη δουλειά τους στην Κομοτηνή δεν φέρνουν τον ιό αλλά τον φέρνουν οι ανεύθυνοι φαντάροι όπως λένε. 
Τις λύσεις στο πρόβλημα με τον κορονοιό θα τις βρει το ΓΕΣ στο site του Σπάρτακου και όχι με γελοία και αυταρχικά μέτρα που καταπατά τα δικαιώματα μας.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους σε όλα τα στρατόπεδα να έρθουν στο πλάι μας για να πάμε κόντρα στο ρεύμα της υποταγής που θέλει να σκύβουμε συνέχεια το κεφάλι.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον διπλανό μας και δεν κοιτάμε την πάρτη μας νομίζοντας ότι έτσι θα την βγάλουμε καθαρή.

Λέμε όχι στην έμμεση αύξηση της θητείας με την στέρηση των αδειών και των εξόδων που δικαιούμαστε.

Καμία συμμετοχή φαντάρου σε Νατοική άσκηση.

Να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα για την προστασία της υγείας μας από τον κορονοιό με μαζικά μοριακά τεστ.

Επιτροπή φαντάρων Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου