Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

644 Μ/Κ ΤΠ: Ένα Γκέτο Ρατσιστών και Ακροδεξιών Αξιωματικών που θέλουν να πάρουν την Πόλη!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΟΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ-ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του συναδέλφου που απειλήθηκε με Αναβολή για Ψυχολογικούς όρους από τη διοίκηση της μονάδας γιατί διαμαρτυρήθηκε για τα ελλειπή μέτρα για τον Κορονοιό. Εκφράζοντας την Αλληλεγγύη μας στον διωκόμενο συνάδελφο και καταδικάζοντας τις απεχθείς και αυταρχικές μεθόδους. Απαιτώντας την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορονοιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα:
644 Μ/Κ Τ.Π: επιχειρούν να δώσουν ΑΝΑΒΟΛΗ για Ψυχολογικούς λόγους σε φαντάρο γιατί διαμαρτυρήθηκε για τον Κορονοιό!
http://diktiospartakos.blogspot.com/2021/04/644.html

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τι είναι το 644 Μ/Κ ΤΠ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε στις 2 Ιουνίου 2018

644 Μ.Κ ΤΠ: Ανώτεροι Στρατιωτικοί ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ να Πάρουν την Πόλη και κυνηγούν τους φαντάρους, ιδιαίτερα τους Αλβανικής καταγωγής!


Σε Ταγματική Αναφορά ΔΙΕΤΑΞΑΝ τους φαντάρους να μην γράφουν στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...
Νέα επιστολή καταγγελία από το "μαύρο" στρατόπεδο 644 Μ/Κ ΤΠ αποδεικνύει ότι η Πολεμοκαπηλεία και η φασιστική προπαγάνδα πάει χέρι χέρι με την τρομοκρατία και την τυραννία εις βάρος των φαντάρων.
Γιατί φαίνεται ότι ο Ελληνικός Στρατός έχει στήσει ένα κράτος στρατοκρατούμενο στη Θράκη, ένα κράτος εν κράτει Ολοκληρωτισμού, όπου οι πελατειακές σχέσεις και το βόλεμα δια μέσου των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η άλλη όψη του χαφιεδισμού και του κοινωνικού φασισμού! 
Με το νέο σύστημα κατάταξης που επέβαλε η ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και το Στρατιωτικό κατεστημένο πρέπει να ταξιδεύσουν οι συνάδελφοι μια τεράστια απόσταση για να πάνε Έβρο, καταβάλλοντας τεράστια έξοδα, για να κάνουν όλη τη θητεία τους στην Παραμεθόριο.
Εκεί τους περιμένουν στελέχη σαδιστές, φιλοΝΑΖΙ και ντόπιοι ΕΠ.ΟΠ. με τεράστια κόμπλεξ κατωτερότητας.

Οι καταγγελίες που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας ισχύουν και με το παραπάνω αφού οι διοικήσεις μαζεύονται μετά τις καταγγελίες, αλλά στο βαθμό που δεν υπάρχει συνεχή αντίσταση των φαντάρων, τα πράγματα γρήγορα γίνονται χειρότερα.
Συχνά η μόρφωση των φαντάρων εισπράττεται ως προσβολή από τους ΕΠ.ΟΠ. που επιλέγουν με προσβολές και χυδαιότητα να επιδείξουν την ανωτερότητα τους!
"πήγαινε πάρε μου καφέ" διατάζει ο Λοχίας ΕΠ.ΟΠ.  τον συνάδελφο... στο ΕΠΙΛΟΧΑΔΙΚΟ!
Αλήθεια, από ποιον Στρατιωτικό Κανονισμό προβλέπονται αυτές οι διαταγές των ΕΠ.ΟΠ.;
Μα από τα κόμπλεξ και την συνειδητοποίηση των αδυναμιών τους!
Συμπληρώνει λοιπόν ο Λοχίας ΕΠ.ΟΠ.:
"ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΒΛΑΚΑ" διατάζοντας τον συνάδελφο φαντάρο...
Μήπως η κατάσταση είναι καλύτερη από τους νέους στρατιωτικούς της Σχολής Ευελπίδων;
Ως ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχαμε καταγγείλει τη δράση των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής στην Σχολή Ευελπίδων.
Το ΓΕΣ τότε και το Υπουργείο Άμυνας τους συγκάλυψε, τους έκανε Αξιωματικούς και τώρα ζούμε τη φασιστική δράση τους στις μονάδες.
Οι φασίστες Αξιωματικοί έχουν βάλει στο μάτι τους 3μηνιτες συναδέλφους Αλβανικής καταγωγής.
Τους κυνηγούν, τους καψονάρουν, τους επιτίθενται χυδαία, τους Απαγορεύουν να μιλήσουν τη γλώσσα τους.
Είναι χαρακτηριστική η συμπεριφορά χουντικής νοοτροπίας Ανθυπολοχαγού με την κάλυψη του Διοικητή.
Σε απογευματινή αναφορά Απειλούσε με τιμωρία τους φαντάρους: "θα σας σφάξει ο νόμος αν μιλάτε Αλβανικά" προειδοποιούσε, όντας ταραγμένος.
Για να πείσει τους φαντάρους πήγε και ξέστρωσε όλα τα κρεβάτια τους!
Το ξαναλέμε: όλα αυτά έχουν την κάλυψη Ανώτερων Αξιωματικών που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ότι ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Τα καψόνια όμως συνεχίζονται:
όταν ήρθαν οι μεταθέσεις -μεταξύ των οποίων και οι Κατ' Εξαίρεση Μεταθέσεις- το ανακοίνωσαν επίτηδες όσο πιο αργά μπορούσαν στους φαντάρους προκειμένου να χάσουν το τρένο.
Το ανακοίνωσαν στους συναδέλφους στις 13.00 μ.μ. και τους ανάγκασαν να τρέχουν σαν Παλαβοί για να μαζέψουν τις απαιτούμενες υπογραφές, σπάζοντας Πλάκα, αφού το τρένο για Αθήνα έφευγε στις 15.00 μ.μ.
Φυσικά, αυτοί που ενοχλούνται γιατί οι φαντάροι είναι μορφωμένοι και έχουν άλλες προσδοκίες στην ζωή τους από την καθημερινότητα του στρατοπέδου που ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικοί φυλάκισαν το παρόν και μέλλον τους για να εξασφαλίσουν τη βόλεψη τους, είναι εχθρικοί στην ικανοποίηση των δικαιωμάτων μας.
Η Διοίκηση ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δώσει φοιτητικές άδειες και προσπαθεί να "φάει" την Κανονική μας Άδεια.
Ταυτόχρονα Τρομοκρατεί τους φαντάρους και προπαγανδίζει τη δύναμη της Ρουφιανίας: να προσέχετε τι λέτε στην έξοδο σας γιατί μπορεί να σας ακούσει κάποιος συγγενής του Διοικητή.
Από την άλλη μεριά δεν κρύβουν τους δικούς τους φόβους.
Σε Ταγματική Αναφορά ΔΙΕΤΑΞΑΝ τους φαντάρους να μην γράφουν στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να μην κάνουν καταγγελίες για τα καψόνια, την χυδαία συμπεριφορά  και την εθνικιστική προπαγάνδα.    
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437


Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος: Οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής είναι εσωτερικός εχθρός του Ελληνικού Στρατού;

Οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής είναι εσωτερικός εχθρός του Ελληνικού Στρατού;
Αν και άμεση ήταν η παρέμβαση του ΓΕΣ και της νέας διοίκησης στο 644 Μ/Κ ΤΠ στην Αλεξανδρούπολη, μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στους ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ «να μαζευτούν».
Κάτι που έγινε φανερό τις επόμενες μέρες αφού οι ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. αλλά και η διοίκηση της μονάδας κατανοούν ότι πλέον και στο 644 Μ.Κ ΤΠ οι φαντάροι μπορούν να υπολογίζουν στην στήριξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αποκαλύπτεται ότι κάτι πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Με ευθύνη της ακροδεξιάς ηγεσίας του Πενταγώνου και του ΑΓΕΣ Στεφανή έχει περάσει στο μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό η αντίληψη ότι για τον ελληνικό στρατό οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής και οι αλλόθρησκοι συνάδελφοι είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός που συνέβη και πάλι στο 644 Μ/Κ ΤΠ, όταν γυναίκα, υπάλληλος από το πολιτικό προσωπικό που απασχολείται στα μαγειρεία, έβαλε -παράνομα- τις φωνές στην αγγαρεία των στρατιωτών που συνομιλούσαν στη μητρική τους γλώσσα. Και μάλιστα, σε στιγμές ανάπαυλας από την συνεχή αγγαρεία.
Έκρινε σκόπιμο να δώσει ευρύτερη διάσταση στην απαράδεκτη συμπεριφορά της και να «καρφώσει» τους φαντάρους στη διοίκηση της μονάδας, ώστε να ληφθούν μέτρα.
Εμείς όχι μόνο καταδικάζουμε την παράνομη, προσβλητική και εμετική συμπεριφορά ενός υπαλλήλου που έφτασε να πέσει τόσο χαμηλά και για «εθνικούς λόγους» να ΚΑΤΑΔΟΣΕΙ φαντάρους, αλλά τονίζουμε την επικινδυνότητα του φαινομένου.
Αλήθεια, μπορεί να μας απαντήσει το ΓΕΣ και η διοίκηση της μονάδας, από πότε θεωρείται παράνομο οι φαντάροι να μιλούν μεταξύ τους, σε στιγμές ανάπαυλας στη μητρική τους γλώσσα;
Απαιτείται όχι μόνο η δημόσια καταδίκη αυτού του γεγονός, αλλά η ανάπτυξη αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος καθώς αποκαλύπτονται όχι μόνο οι συνέπειες από την προπαγάνδα περί «εθνικών κινδύνων», της διάδοσης του εθνικισμού και της μισαλλοδοξίας, αλλά και της εντεινόμενης πολεμικής ετοιμότητας που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αλλά κυρίως γιατί αποκαλύπτεται καθημερινά ότι η κυβέρνηση και ο Ελληνικός Στρατός, επικοινωνώντας μάλιστα με τις πιο ακραίες φασιστικές εκφράσεις του πολιτικού σκηνικού, θεωρούν και αντιμετωπίζουν την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας ως εσωτερικό εχθρό.
Διαδίδοντας μάλιστα, τα πιο αντιδραστικά και ακροδεξιά στερεότυπα, με τα οποία χειραγωγούν συνειδήσεις στο πλαίσιο της πρωτοφανούς στρατιωτικοποίησης του λαού μας που συστηματικά επιβάλλουν!
Θυμίζουμε τι συμβαίνει στη μονάδα:
ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΒΙΤΣΑ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο;
Οι ΝΑΖΙ συμμορίτες της Χρυσής Αυγής να κάνουν κουμάντο σε μονάδα του Ελληνικού Στρατού έχοντας την Ανοχή της διοίκησης;
Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων φαντάρων κλίκα ΕΠ.ΟΠ. Λοχιών επιτίθεται συστηματικά στους στρατιώτες εδώ και μήνες.
Η άσχημη συμπεριφορά τους φτάνει έως τις απειλές και τις τιμωρίες για πειθαρχικά παραπτώματα που σκαρφίζονται οι ίδιοι.
Η μονάδα έχει εξαιρετικά λίγους φαντάρους, οι οποίοι τρέχουν καθημερινά από την μια αγγαρεία και υπηρεσία στην άλλη.
Ο όγκος των εργασιών της μονάδας όχι μόνο δεν επιμερίζεται στους ΕΠ.ΟΠ., αλλά οι ίδιοι χώνουν τους φαντάρους και τους τιμωρούν προκειμένου να είναι πιο άνετα τα πράγματα για τους ίδιους.
Εκεί όμως που ξεδιπλώνεται όλη η χυδαία, απάνθρωπη και ναζιστική τους αντίληψη είναι στην αντιμετώπιση των συναδέλφων φαντάρων Αλβανικής καταγωγής.
Τους τρέχουν συνέχεια, τους απειλούν και τους τρομοκρατούν. Και τους κόβουν τις εξόδους για μήνες!
Η έκφραση «Κωλοαλβανέ θα σου δείξω εγώ» ακούγεται συνέχεια και συνοδεύει τις απεχθείς πράξεις τους.
Δυστυχώς όλα αυτά δεν είναι κάτι που συναντούμε μόνο στο 644 Μ/Κ ΤΠ Αλεξανδρούπολης.
Η Ναζιστική δολοφονική και τραμπούκικη συμμορία της Χρυσής Αυγής σηκώνει κεφάλι και πρωταγωνιστεί σε βιαιότητες μέσα στον στρατό με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα.
Το γεγονός ότι οι ΕΠ.ΟΠ. και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στρέφονται συστηματικά τους τελευταίους μήνες εναντίον των αλλόθρησκων συναδέλφων μας, αλλά και των φαντάρων Αλβανικής καταγωγής δεν είναι τυχαίο.
Συνδέεται με το κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος -μετά την οργανωμένη από τα φιλοκυβερνητικά και μιλιταριστικά καθεστωτικά ΜΜΕ επιχείριση εναντίον των Νεοσύλλεκτων φαντάρων που φωτογράφησαν τις γελοίες εθνικιστικές πόζες τους- και τις εξοντωτικές τιμωρίες από τον ΑΓΕΣ Στεφανή.
Αυτό το κλίμα εθνικισμού και μισαλλοδοξίας ήταν το θερμοκήπιο που έδωσε τη δυνατότητα ανάδυσης των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής στον Στρατό.
Για να ακολουθήσουν βεβαίως οι εθνικιστικές φιέστες παρουσίας του Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα-Κασιδιάρη σε νησιά του Αιγαίου.
Το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως προηγουμένως είχε πράξει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπολου ενσωματώνει τους ΝΑΖΙ σε «εθνικά μέτωπα» για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων της πολεμικής και ενεργειακής βιομηχανίας (ας θυμηθούμε και τις δηλώσεις Βαρδινογιάννη, αλλά και το ρόλο του STAR στην μιλιταριστική εκπομπή «Αρετή και Τόλμη»).
Το ξαναλέμε: αυτοί οι όροι έφεραν την ανάδυση των ΝΑΖΙ στον Ελληνικό Στρατό.
Τα έργα όλων αυτών, τις επιλογές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας πληρώνουν τώρα οι συνάδελφοι φαντάροι. Είναι τα αποτελέσματα της ηγεσίας του ΑΓΕΣ Στεφανή!
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ΑΝΟΧΗ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της διοίκησης του 644 Μ/Κ ΤΠ έκαναν την καθημερινότητα της μονάδας ΚΟΛΑΣΗ!
Όλοι οι φαντάροι θέλουν να φύγουν το συντομότερο από εκεί.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη διοίκηση της μονάδας και το ΓΕΣ να λάβει αμέσως μέτρα.
Να διαλύσει την κλίκα των ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. που όλοι γνωρίζουν και καλύπτουν.
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου